Egy plasztikai műtét változtatta torzzá Barbara arcát

Forrás: AFP/Martin Bureau -
plasztikai műtét orvosi hiba korrekciós műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal nő élete pillanatok alatt tönkre ment. Pedig azt hitte, most lesz csak igazán boldog. 

Barbara azért vállalta a beavatkozást, hogy interszexuálisként nőiesebb arccal rendelkezhessen. Szeretett volna hasonlítani egy Barbie babára, ezért reményekkel telve feküdt kés alá, bár állítása szerint rossz érzései voltak a műtét előtt.

"Mielőtt befeküdtem a kórházba, rossz érzés fogott el, hogy mégsem kellene megcsináltatnom a műtétet, de az orvosom megnyugtatott: azt mondta, hogy minden rendben lesz, nem kell aggódnom" - mesélte szomorúan. És mint kiderült, a megérzései sajnos nem csaltak: torz arccal ébredt fel a műtét után.

Barbara álmai egyik percről a másikra rémálmokká váltak
Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Bár az orvos azt mondta, jól sikerült a műtét, éreztem, hogy valami nincs rendben: nem kaptam levegőt, a szájfelvarrásom öltése leszakadt, az állam felemás lett, az arcom úgy nézett ki, mintha elütött volna egy autó" - ezt követően pedig kiderült, hogy Barbara arccsontja durván deformálódott. Megduzzadtak a nyirokcsomói, sérült az orra, és a haja egy része is kihullott. Antibiotikumos kúrán esett át, a mai napig szteroidokat kap.

A korrekciós műtétet Koreában végeznék, de olyan drága, amit Barbara nem tud megfizetni
Képünk illusztráció Forrás: AFP/Martin Bureau

A lány blogján más is jelezte, hogy hasonlókat tapasztalt ugyanezzel az orvossal. A plasztikai sebész azonban nem nyilatkozott a témában, így az ő álláspontját nem tudjuk. Egy ügyvéd szerint érdemes lenne felkutatni hányan jártak még hasonlóan az orvossal, és ezután jogi útra terelni a dolgot - írta meg a Blikk.

Veszélybe került az élő Ken baba élete - Ő az igazi plasztikrém!

Rodrigo Alves 10 éve kezdte el a plasztikai műtéteket, összesen 115 millió forintnak megfelelő összegért változtatta magát Ken babává kisebb-nagyobb sikerrel. Most még egy beavatkozásra készül, ami lehet, hogy élete utolsó műtétje lesz. Már most is döbbenetesen fest, de neki még ez sem elég: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.