Nemátalakító műtétre készül az élő Ken baba, vagyis Rodrigo Alves

nemátalakítás Rodrigo Alves
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rodrigo Alves műtétek tucatjain esett át, hogy minél jobban hasonlítson egy Ken babára, de kezdi megelégelni a férfilétet. Azon gondolkozik, hogy megszabadul a péniszétől, és nőként, vagyis Barbie-ként folytatja majd az életét.

Az élő Ken baba imádja a műtéteket. Mindegy, hogy egyre kockázatosabbak a beavatkozások, ő újra és újra kés alá fekszik a tökéletes eredményért. Szemének színét is megváltoztatná, de ennél hajmeresztőbb műtéteken is átesett már. Milliókat költ arra, hogy tökéletes Ken baba legyen, de lehet, hogy már nem is akar fiú lenni többé. Újabb megdöbbentő ötlettel állt elő ugyanis: szabadulna péniszétől.

Újabban nő akar lenni az élő Ken baba Forrás: Instagram

Egy tévéműsorban nyilatkozott meghökkentő tervéről.

lehet, hogy megváltoztatom a nememet, és Barbie leszek"

Daily Mail

Baleset érte Budapesten Jennifer Aniston férjét, Justin Theroux-thttp://www.life.hu/drlife/20170920-justin-theroux-budapest-baleset.htmlBudapesten szenvedett balesetet Justin Theroux, Jennifer Aniston férje. A színész Ellen DeGeneres show-jában mesélte el, mi történt vele.Dr. Life--Daganatot találtak Kate Walsh, színésznő fejében http://www.life.hu/drlife/20170919-daganatos-beteg-lett-kate-walsh.htmlA Grace klinika sztárja most mesélt először a lesújtó betegségről: daganatot találtak a fejében. Dr. LifeOrigoBántalmazó iskolatársai miatt akar öngyilkos lenni egy kisfiú http://www.life.hu/drlife/20170919-ongyilkossagon-tori-a-fejet-egy-8-eves-kisfiu.htmlA kétségbeesett édesapa mesélt a kisfia, Jackson Bezzant mindennapjairól, aki szívszorító bántalmazást él át minden nap az iskolában. Dr. LifeOrigoEgy plasztikai műtét változtatta torzzá Barbara arcát http://www.life.hu/drlife/20170919-torzza-valtoztatta-barbarat-egy-elszurt-plasztikai-mutet.htmlA fiatal nő élete pillanatok alatt tönkre ment. Pedig azt hitte, most lesz csak igazán boldog. Dr. Life--Íme, az első videó a terhes Katalin hercegnérőlhttp://www.life.hu/drlife/20170919-ime-az-elso-video-a-terhes-katalin-hercegnerol.htmlElőző két terhességéhez hasonlóan ezúttal is rosszullétek gyötrik Katalint, ezért sehol nem jelenik meg. A várandósságának bejelentése óta az első szereplése egy videóban látható, de hiába a sok smink, nagyon kimerültnek tűnik a hercegné. Dr. LifeOrigoFogfájdalom miatt kellett kórházba mennie Hajdú Péternek http://www.life.hu/drlife/20170918-ejszaka-ment-ugyeletre-hajdu-peter.htmlKemény fájdalmakkal küzdött tegnap késő este Hajdú Péter: muszáj volt orvoshoz fordulnia. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.