Fehér nőből fekete lett Martina Big: fotók

modell bőrszín Martina Big
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Martina Big úgy döntött, nem akar többé szőke hajú, fehér nő lenni, ezért átműttette magát, hogy fekete lehessen. 

Martina Big 50000 dollárt, vagyis durván 12 millió forintot költött arra, hogy egzotikus Barbie babát faragjon magából. Görögdinnye méretű melleket csináltatott magának, feltöltette az ajkait és minden lehetséges kezelésbe belement, hogy jobban hasonlítson a Barbie babákra.

Ám nemrég úgy döntött, nem akar többé egzotikus szépség lenni, sokkal inkább szeretne hasonlítani egy afrikai ősasszonyra, ezért úgy döntött: melanint fecskendez a bőrébe, hogy olyan barna lehessen, mint egy fekete nő.

Melaninnak nevezzük a szervezet sötét színanyagát, amit a testünk állít elő. Ezt sokszorozta meg a szervezetében a 28 éves nő, melynek következtében valóban barna lett, de ezzel együtt felismerhetetlen is - írta meg a DailyMail.

Testdiszmorfiás zavar miatt pokol a férfi élete: Fotók! http://www.life.hu/drlife/20170917-kenyszeres-betegsege-miatt-pokol-a-ferfi-elete.htmlStephen Fode betegsége döbbenetesen nehéz lehet, ugyanis a testképzavar miatt folyamatos kényszerei vannak. Dr. Life--Egy tragikus baleset miatt veszítette el a fél agyát egy nő: Fotók! http://www.life.hu/drlife/20170914-elveszitette-a-fel-agyat-egy-no.htmlFrancesca Burr élete egy csapásra ment tönkre, és eddig úgy tűnt, esélye sincs már a gyógyulásra. Ám most felcsillant a remény. Dr. Life--Egy pókcsípés miatt lett zombi a nő lábából: Fotók! http://www.life.hu/drlife/20170911-majdnem-belehalt-egy-pokcsipesbe-a-no.htmlVictoria Ross éppen a nászútján romantikázott, mikor az utolsó napon megcsípte egy pók. Majdnem le kellett vágni a lábát. Dr. Life--Nőként született Colter Alexander, de ma már férfi testben él: így alakult át - Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170914-nokent-szuletett-colter-alexander-de-ma-mar-ferfi-testben-el.htmlSashaként látta meg a napvilágot Alexander, de mindig is tudta, hogy rossz testbe született. 20 éves korában döntötte el, hogy megkezdi átalakulását, és dokumentálta is. Így lett nőből férfi. Dr. Life--Pattanásnak indult, rák lett belőle: Fotók! http://www.life.hu/drlife/20170830-egy-pattanasnak-indult-a-lany-rakos-betegsege.htmlDöbbenetes esetről számolt be egy fiatal lány, aki 3 évvel ezelőtt egy bizarr betegség áldozata lett. Dr. LifeOrigoBuborékarcúnak csúfolják a tumorokkal élő férfit: Fotók! http://www.life.hu/drlife/20170727-tobbezer-daganat-boritja-a-ferfi-testet.htmlA 63 éves férfi már nagyon régóta él elbújva a nyilvánosság elől. Nem csoda, hiszen az emberek nem tudnak mit kezdeni az ábrázatával, ritka betegségben szenved. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.