Betegségéről vallott Balázs Klári

Forrás: Instagram/harsanyilevi -
betegség Balázs Klári
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit sokkolt, amikor Balázs Klári lefogyva, rövid göndör hajjal jelent meg a Duna TV Balatoni nyár műsorában. A rajongók azonnal aggódni kezdtek, hogy az énekesnő valamilyen komoly betegséggel küzd. A találgatásoknak azonban most vége, Klárika mindent tisztázott.

Korda György felesége 12 kilót fogyott, és a frizurája is radikális válrozáson ment keresztül. Az ország arról kezdett suttogni, hogy Klárika súlyos beteg. A Lokálnak adott interjúban azonban tisztázta a betegségéről szóló híreket.

Betegségéről vallott Balázs Klári Forrás: Instagram/harsanyilevi

"A pletykákkal ellentétben, nincs baj a hajammal, gyönyörű egészséges, és velem sincs baj, nem vagyok beteg, nem vagyok rákos! Kezdem azt hinni, hogy valami bűnt követtem el, hogy leadtam a súlyfeleslegem és épp nem húztam parókát. De ha tetszik, ha nem, nagyon jól érzem magam a bőrömben, könnyebben mozgok, fel tudom venni a régi, gyönyörűbbnél gyönyörűbb ruháimat, és a hajammal sincs semmi gond" - mondta Balázs Klári. Hozzátette, úgy érzi, hogy az irigyei terjesztették róla a szörnyű híreket, de ahogy korábban sem tette, most sem hajlandó rágódni a rosszindulatú megjegyzéseken.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.