Mentő vitte el koncertjéről Tátrai Tibor, zenészt

mentő Tátrai Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tátrai Tibor a Magyar Atom nevű zenekarával koncertezett, amikor rosszul lett és mentő vitte kórházba.

Szeptember 30-án adott koncertet Tátrai Tibor és zenekara, amikor

a zenész rosszul lett és kórházba kellett szállítani.

Szemtanúk szerint a buli elején még semmi baja sem volt, ám a koncert első felének végén már nem érezte jól magát, ekkor szólt társainak, akik szintén észrevették, hogy valami nem stimmel a sztárnál. Mentőt hívtak hozzá, majd azonnal kórházba is vitték- írta meg a Bors.

"Már a buli elején rosszul volt szerintem, valami mintha nem stimmelt volna vele, szürke volt az arca. De Tibusz, mint mindig, most is fantasztikusan játszott, és az első blokk le is ment nagy sikerrel"- mesélte az egyik résztvevő.

Mint kiderült, vérnyomás problémái is voltak; szerencsére komolyabb baj nem történt. Egy alapos kivizsgálás után haza is engedték Tátrait, aki közösségi oldalán, egy videóüzenetben tájékoztatta rajongóit.

Van olyan kerekesszékes, aki évekig nem jön ki az otthonábólhttp://www.life.hu/drlife/20170922-kerekesszekesek-elete-a-rehabilitacio-utan.htmlBalesete előtt még elfordította a fejét, ha meglátott az utcán egy kerekesszékest, ma Csángó Dani az egyik élharcosa annak, hogy a lehető legtöbb platformom elinduljon egy párbeszéd a fogyatékossággal élők és a nem fogyatékos emberek között. Dr. LifeOrigoKamuzással vádolják Sebestyén Balázsthttp://www.life.hu/drlife/20171001-sebestyen-balazs-kamuzik.htmlSebestyén Balázs legfrisebb Facebook-posztja alatt olyan kommentek gyűlnek, amik arra utalnak, hogy a műsorvezető kamuból nem megy el fellépésre.Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoFogak nőttek egy kínai férfi torkábanhttp://www.life.hu/drlife/20171001-fogak-nottek-a-kinai-ferfi-torkaban-tracheobronchopathia-osteochondroplastica-nevu-betegsege-van.htmlSúlyos nehézlégzéssel fordult orvoshoz a férfi, de ami kiderült, azon nem csak ő, de az orvosok is meglepődtek. Azonnal konzíliumot hívtak össze: mert ilyet még nem láttak. Mi meg még csak nem is hallottunk hasonlóról sem. Dr. Life--Sok millió forintba került Miklós Edit gyógyulása a balesete utánhttp://www.life.hu/drlife/20170930-sok-millio-forintba-kerult-miklos-edit-sibajnok-gyogyulasa-a-balesete-utan.htmlMentőhelikopter szállította el a sípályáról a magyar sztársportolót januárban. Miklós Edit óriásit bukott az Altenmarkt-Zauchensee-ben zajló lesiklóversenyen és súlyosan megsérült. Most, hét hónappal a horrorbaleset után Edit teljes erőbedobással készülhet arra, hogy decemberben ismét versenyezzen. A rohamos gyógyuláshoz hatalmas akaraterő kellett, a rehabilitáció költségei pedig súlyos milliókba kerülnek. Dr. Life--Hamarosan kiengedik a kórházból Törőcsik Marithttp://www.life.hu/drlife/20171001-hamarosan-kiengedik-a-korhazbol-torocsik-marit-a-nemzet-szineszet.htmlHónapok óta kórházban ápolják Törőcsik Marit. Nemrégiben a színésznőt hazaengedték velemi otthonába, de újabb baleset érte, megbotlott a háza küszöbébe és elesett így ismét be kellett feküdnie a szombathelyi kórházba. Dr. LifeOrigoA zuhany alatti puki büdösebb az átlagosnálhttp://www.life.hu/drlife/20170929-budosebb-ha-zuhany-alatt-pukizol.htmlKutatások bizonyítják, hogy a zuhany alatt történő szellentés az átlagosnál is erősebb szagú lehet. Kíváncsi vagy miért? Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.