Ráborult a díszlet Marilyn Mansonra a koncertjén: videó

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Daniel Boczarski -
Marilyn Manson díszlet koncert baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marilyn Manson komoly balesetet szenvedett New York-i fellépésén: ráesett a díszlet.

Horrorisztikus élményben volt része a Marilyn Manson New York-i koncertjét megtekintő rajongóknak. A sztár ugyanis komoly balesetet szenvedett a színpadon. Éppen a Sweet Dreams című számot énekelte, mikor úgy döntött, hogy felmászik a díszletre. Mögötte két hatalmas pisztollyal volt kidekorálva a színpad, ezt próbálta meg megmászni Manson, de az egész ráborult.

Marilyn Manson az egész díszletet magára rántotta Forrás: AFP/2015 Getty Images/Daniel Boczarski

Többen is rögzítették a pillanatot, amikor Mansont súlyos baleset érte. Sokan egyből megpróbálták leemelni a sztárról a díszletet, de

a banda még tovább játszotta a dalt egészen addig, míg észre nem vették, hogy Manson nem áll fel.

Ekkor minden elsötétült, majd bejelentették, hogy a baleset miatt nem folytatják a show-t. A sztárt kórházba szállították, egyelőre nem tudni, milyen komolyak a sérülései - írja a Daily Mail.

Van olyan kerekesszékes, aki évekig nem jön ki az otthonábólhttp://www.life.hu/drlife/20170922-kerekesszekesek-elete-a-rehabilitacio-utan.htmlBalesete előtt még elfordította a fejét, ha meglátott az utcán egy kerekesszékest, ma Csángó Dani az egyik élharcosa annak, hogy a lehető legtöbb platformom elinduljon egy párbeszéd a fogyatékossággal élők és a nem fogyatékos emberek között. Dr. LifeOrigoHavas Henrik rákbetegségéről vallott: öt éve tünetmentes!http://www.life.hu/drlife/20171002-havas-henrik-rakbetegsegerol-vallott.htmlHavas Henriket öt éve műtötték bélgyulladással, de nem az volt az igazi gond: észrevették ugyanis a rosszindulatú elváltozásokat, szerencsére még időben! Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huFogak nőttek egy kínai férfi torkábanhttp://www.life.hu/drlife/20171001-fogak-nottek-a-kinai-ferfi-torkaban-tracheobronchopathia-osteochondroplastica-nevu-betegsege-van.htmlSúlyos nehézlégzéssel fordult orvoshoz a férfi, de ami kiderült, azon nem csak ő, de az orvosok is meglepődtek. Azonnal konzíliumot hívtak össze: mert ilyet még nem láttak. Mi meg még csak nem is hallottunk hasonlóról sem. Dr. Life--Hamarosan kiengedik a kórházból Törőcsik Marithttp://www.life.hu/drlife/20171001-hamarosan-kiengedik-a-korhazbol-torocsik-marit-a-nemzet-szineszet.htmlHónapok óta kórházban ápolják Törőcsik Marit. Nemrégiben a színésznőt hazaengedték velemi otthonába, de újabb baleset érte, megbotlott a háza küszöbébe és elesett így ismét be kellett feküdnie a szombathelyi kórházba. Dr. LifeOrigoKamuzással vádolják Sebestyén Balázsthttp://www.life.hu/drlife/20171001-sebestyen-balazs-kamuzik.htmlSebestyén Balázs legfrisebb Facebook-posztja alatt olyan kommentek gyűlnek, amik arra utalnak, hogy a műsorvezető kamuból nem megy el fellépésre.Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoEz az alzheimeres betegek legnagyobb félelme http://www.life.hu/drlife/20170930-ettol-felnek-legjobban-az-alzheimeres-betegek.htmlDöbbenetes vallomás Alzheimer-kóros betegektől: ezek a legszebb és a legszomorúbb élményeik. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.