Egy nap alatt 30 orgazmusa van egy genitális zavarban szenvedő nőnek

Forrás: Thinkstock -
betegség orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes betegséggel él együtt egy nő: folyamatos orgazmusok nehezítik az életét. 

Sokan azt gondolhatják, hogy a napi többszöri orgazmus kizárólag pozitívan hathat az ember hangulatára és az egészségére is. Ám egy nő nemrég arról mesélt, hogy ez is képes kóros méreteket ölteni.

A folyamatos orgazmus (PGAD) betegség 2001 óta elismert orvosi probléma, azóta foglalkoznak az eset érdemi tanulmányozásával. Dr. Jessica Shepherd szerint azok a nők veszélyeztetettebbek, akik egyébként is érzékenyebbek a nemi szerv körüli betegségekre.

Így lehet az orgazmus gyönyöréből egy csapásra átok Forrás: Thinkstock

Emellett pedig az érrendszer, a hormonrendszer illetve az ember lelkiállapota is közrejátszhat a betegség kialakulásában.

A 22 éves Reddit már tizenéves kora óta küzd a kórral, ám sokáig nem mert róla beszélni, mert úgy gondolta, biztosan nincs rá gyógymód, és egyedül küzd ezzel a világban. A lány bevallotta, gyakorlatilag

bármikor rátörhet az orgazmus:

az iskolában, egy film közben, de akár egy családi ebéd alatt is, éppen ezért retteg, hogy mikor veszti el megint az irányítást a teste felett.

A doktornő szerint azonban számos módon lehet kezelni: léteznek gyógyszerek, amelyek az idegrendszerre hatnak, de kognitív viselkedés-terápiával is enyhíteni lehet. Sajnos azonban olyan módszer még nincs, ami egy magában gyógyítani tudná a kínos betegséget - írta meg a DailyStar.

Játékdudát nyelt az argentin kisfiú, minden levegővételnél sípolt: videóhttp://www.life.hu/drlife/20171003-jetakdudat-nyelt-a-kisfiu-minden-levegovetelnel-sipolt.htmlA játékduda egy részét sikerült lenyelnie a 10 év körüli kisfiúnak, ami miatt minden levegővételnél sípolt. Szerencsétlen helyzetéről videót készítettek, a közösségi oldalon néhány nap alatt milliók nézték meg a felvételt. Dr. Life--Katalin hercegné kínlódik a reggeli rosszullétek miatt: kapott egy tippet a csillapítására!http://www.life.hu/drlife/20171003-katalin-hercegne-kinlodik-a-reggeli-rosszulletek-miatt.htmlKatalin hercegné a harmadik trónörökössel várandós, és sajnos ezúttal is jelentkeztek nála a kóros reggeli rosszullétek. Sok mindent kipróbált már a hercegné, hogy jobban legyen, de semmi nem segít. Most újabb tippet kapott. Dr. LifeOrigoVan olyan kerekesszékes, aki évekig nem jön ki az otthonábólhttp://www.life.hu/drlife/20170922-kerekesszekesek-elete-a-rehabilitacio-utan.htmlBalesete előtt még elfordította a fejét, ha meglátott az utcán egy kerekesszékest, ma Csángó Dani az egyik élharcosa annak, hogy a lehető legtöbb platformom elinduljon egy párbeszéd a fogyatékossággal élők és a nem fogyatékos emberek között. Dr. LifeOrigoAz Arsenal egykori játékosa, Emmanuel Eboué HIV-fertőzött http://www.life.hu/drlife/20171002-hiv-fertozott-emmanuel-eboue.htmlNemrég került napvilágra a hír, a sportoló kivizsgálása még tart. Dr. Life--Ráborult a díszlet Marilyn Mansonra a koncertjén: videóhttp://www.life.hu/drlife/20171002-raborult-a-diszlet-marilyn-mansonra-a-koncertjen.htmlMarilyn Manson komoly balesetet szenvedett New York-i fellépésén: ráesett a díszlet. Dr. Life--Havas Henrik rákbetegségéről vallott: öt éve tünetmentes!http://www.life.hu/drlife/20171002-havas-henrik-rakbetegsegerol-vallott.htmlHavas Henriket öt éve műtötték bélgyulladással, de nem az volt az igazi gond: észrevették ugyanis a rosszindulatú elváltozásokat, szerencsére még időben! Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.