Betegség miatt késett el a tárgyalásról Oszter Sándor

Forrás: Youtube -
Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor pár perc késéssel érkezett pénteken a bíróságra. A színész megindokolta, mi volt ennek az oka. 

"Elnézést a késésért, siettem, de lázam van, nem vagyok túl jól. Két hete beteg vagyok, még ma reggel is 38,5 fokos lázam volt. Ennek ellenére nem hagyom el magam, dolgozom a kertben, látogatom édesanyámat, van elég dolgom. Ráadásul a hét végen jön hozzám a lányom, Alexandra, és az unokám, Hunor. Nagyon várom már, hogy lássam őket" - idézi a színész szavait a Blikk.

Forrás: Youtube

Kerti munka közben sérült meg Kabai Laci, az Irigy Hónaljmirigy tagjahttp://www.life.hu/drlife/20171007-kerti-munka-kozben-serult-meg-kabai-laci-az-irigy-honaljmirigy-tagja.htmlÉlő koncert előtt 48 órával súlyos baleset érte az IHM egyik zászlós tagját, Kabai Lacit. Miután a kórházban megállapították, hogy középső ujja szilánkosra tört, azonnal aggódni kezdett a fellépése miatt. Szerencsére a közismert rocker dobosnak, Németh Gábornak még a fél napos felkészülési idő is elég volt ahhoz, hogy kihúzza a bandát a pácból.Dr. LifeOrigoFogak nőttek egy kínai férfi torkábanhttp://www.life.hu/drlife/20171001-fogak-nottek-a-kinai-ferfi-torkaban-tracheobronchopathia-osteochondroplastica-nevu-betegsege-van.htmlSúlyos nehézlégzéssel fordult orvoshoz a férfi, de ami kiderült, azon nem csak ő, de az orvosok is meglepődtek. Azonnal konzíliumot hívtak össze: mert ilyet még nem láttak. Mi meg még csak nem is hallottunk hasonlóról sem. Dr. Life--Durva drog érkezett Európába: ötvenszer halálosabb, mint a heroinhttp://www.life.hu/drlife/20170924-durva-drog-erkezett-europaba-otvenszer-halalosabb-mint-a-heroin.htmlEurópát is elérte az a gyilkos szer, mely ötvenszer erősebb a heroinnál, és Angliában, valamint Amerikában tízezrével szedi az áldozatait. A brit közegészségügyi intézet azonnal kiadott egy közleményt, hogy megjelent a piacon egy halálos veszéllyel fenyegető anyag, ami a heroin és a fentanil vegyítéséből készül. Az NCA tájékoztatása szerint augusztusra már 60-an haltak meg Angliában szintetikus opioidok túladagolása miatt. Dr. Life--Novák Péter súlyos szívproblémákkal küzdött http://www.life.hu/drlife/20170923-novak-peter-sulyos-szivproblemakkal-kuzdott-a-prevenciot-tamogatja.html46 évesen, két gyerek édesapjaként kellett rádöbbennie arra Novák Péternek, hogy nagy bajt okozott magának azzal, hogy apróbb panaszaival nem fordult orvoshoz. Most teljes mellszélességgel a szűrővizsgálatok mellé állt, és azok fontosságát hangsúlyozza. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoVakon él majd a magyar énekesnő, Marcellinahttp://www.life.hu/drlife/20170914-vakon-el-majd-a-magyar-enekesno-marcellina.htmlMarcellina jótékonysági koncertsorozatot indított a Vakok Állami Intézete Alapítványának javára. Ezzel együtt úgy döntött, ahhoz, hogy még jobban át tudja érezni a vakok helyzetét, két napig maga is vakként fogja élni az életét. Dr. LifeOrigoVetéléseiről mesélt Pataki Zitahttp://www.life.hu/drlife/20170914-nyolcszor-vetelt-el-pataki-zita-idojarasjelento.htmlPataki Zita megtörte a csendet, és elmondta, miért nem lett édesanya. A műsorvezető nyolcszor vett részt lombikprogramon, de mégis le kellett mondani legnagyobb álmáról: a gyerekről. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.