Budapest Maraton sérülés Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs kerkpározás közben sérült meg, így nem tud résztvenni a Budapest Maratonon, helyettesíteni kell.

A Rádió 1 váltója sportteljesítményével a "Tegyünk a leukémiás gyerekekért és betegekért közhasznú alapítványt" támogatja, és a szervezet munkájára szeretné felhívni a figyelmet a hétvégi 32. SPAR Budapest Maratonon. Az alapítvány leukémiás, illetve rosszindulatú vérképzőszervi, és csontvelő-transzplantált betegeknek nyújt anyagi, és tárgyi támogatást, valamint a kezelésből hazatérő sérülékeny immunrendszerrel rendelkező gyerekek számára alakít ki speciális steril szobákat.

Sebestyén Balázs megsérült Fotó: Szabó Gábor - Origo

Sebestyén Balázs, a Radió 1 Balázsék nevű csapatának kapitánya kerékpározás közben megsérült, és ugyan ott lesz a rendezvényen, a célban teával várja a társait, de nem fut, így beugróként Csórics Balázs, a Barátok közt színésze lett a váltó negyedik embere. A többiek úgy tartják, „megfogtuk vele az Isten lábát, mert imád futni, rendszeresen versenyez, és nagy örömmel vállalta a felkérést." Rajta kívül S. Gévai Juli, Vadon Jani és Rákóczi Feri alkotják a vasárnapi Flora Maratonstaféta versenyben induló váltót.

Szörnyű baleset miatt bénult le az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/drlife/20171009-szornyu-baleset-miatt-benult-le-az-x-faktor-enekese-ricco.htmlRicco, azaz Sárközi Richárd, aki duettpartnerével, Caludiával szerepel az idei X-Faktorban, egy súlyos baleset miatt került kerekesszékbe.Dr. Life--Kamaszok a nőgyógyásznál – ezekkel a problémákkal keresik fel legtöbbször az orvosokathttp://www.life.hu/drlife/20170925-kamaszok-a-nogyogyasznal.htmlVannak olyan régiók, ahol a HPV-ről még mindig veszélyesen keveset tudnak a kamaszok. Gyakran az interneten próbálják meg „kinyomozni”, hogy mi lehet a bajuk, és nem fordulnak időben nőgyógyászhoz. Problémák és betegek a gyermeknőgyógyászaton 2017-ben. Dr. LifeOrigoKínok között: feleslegesen operálták le ennek a nőnek a melléthttp://www.life.hu/drlife/20170922-fertozesek-es-szornyu-borbetegsegek-miatt-leoperaltak-a-mellet.html„Úgy nézett ki, mintha a testemet valami belülről felfalná" - ezt June Pecce mondta, aki egy rutin-szűrővizsgálat után 4 héttel már az életéért küzdött, mert egy rejtélyes betegség miatt elhalt a mellén a szövet. Dr. LifeOrigoBetegség miatt késett el a tárgyalásról Oszter Sándorhttp://www.life.hu/drlife/20171007-betegseg-miatt-kesett-el-a-targyalasrol-oszter-sandor-szinesz.htmlOszter Sándor pár perc késéssel érkezett pénteken a bíróságra. A színész megindokolta, mi volt ennek az oka. Dr. Life--Forradalmárok - Az első női orvosok a világbanhttp://www.life.hu/drlife/20170813-noi-orvosok-es-gyogyitok.htmlVolt, hogy nagy tiszteletben tartották a női gyógyítókat, máskor pedig szinte üldözték, és kitiltották őket az egyetemekről. Egy biztos, mind igazi harcosok voltak. Dr. Life--Komoly betegséggel küzd Farkas Attila, a Florian Kvintett tagja http://www.life.hu/drlife/20171005-farkas-attila-komoly-betegseggel-kuzd.htmlAz X-Faktor egyik versenyzője olyan betegséggel él együtt, amely bármikor lesújthat a zenészre. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.