Tallós Rita a mellrákról vallott: szerinte neki nem is rákja volt, csak úgy hívták

Forrás: FEM3 -
Tallós Rita rák gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tallós Ritát évekkel ezelőtt diagnosztizálták rákos megbetegedéssel, a színésznő azonban sikeresen legyőzte a kórt. Szerinte nem is rákja volt, csak úgy hívták: lelki okokra vezette vissza betegségét.

Tallós Rita évekkel ezelőtt kezdte meg a harcot a rák ellen, és győzött. A színésznő azóta sokszor beszélt már betegségéről, ezúttal Joshi Bharatnak árulta el, mit gondol az elmúlt évekről, és azt is bevallotta, hogy már gyógyult. „Én nyilvánítottam hivatalosan magam gyógyultnak" – vallotta be a FEM3 műsorában Tallós Rita.

Tallós Rita a mellrákról vallott Forrás: FEM3

Ezért vállalta Tallós Rita a botrányos rákellenes kampányfilmszerepet


A Magyar Rákellenes Liga kampányfilmje óriási felháborodást keltett. Sokak úgy érezték, hogy a reklám áldozathibáztató és megaláz minden beteget. Nem értették, Tallós Rita hogyan vállalhatott ebben szerepet, a színésznő elárulta, ő másként értelmezte a film lényegét. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Szörnyű baleset miatt bénult le az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/drlife/20171009-szornyu-baleset-miatt-benult-le-az-x-faktor-enekese-ricco.htmlRicco, azaz Sárközi Richárd, aki duettpartnerével, Caludiával szerepel az idei X-Faktorban, egy súlyos baleset miatt került kerekesszékbe.Dr. Life--Kamaszok a nőgyógyásznál – ezekkel a problémákkal keresik fel legtöbbször az orvosokathttp://www.life.hu/drlife/20170925-kamaszok-a-nogyogyasznal.htmlVannak olyan régiók, ahol a HPV-ről még mindig veszélyesen keveset tudnak a kamaszok. Gyakran az interneten próbálják meg „kinyomozni”, hogy mi lehet a bajuk, és nem fordulnak időben nőgyógyászhoz. Problémák és betegek a gyermeknőgyógyászaton 2017-ben. Dr. LifeOrigoBetegség miatt késett el a tárgyalásról Oszter Sándorhttp://www.life.hu/drlife/20171007-betegseg-miatt-kesett-el-a-targyalasrol-oszter-sandor-szinesz.htmlOszter Sándor pár perc késéssel érkezett pénteken a bíróságra. A színész megindokolta, mi volt ennek az oka. Dr. Life--Kerti munka közben sérült meg Kabai Laci, az Irigy Hónaljmirigy tagjahttp://www.life.hu/drlife/20171007-kerti-munka-kozben-serult-meg-kabai-laci-az-irigy-honaljmirigy-tagja.htmlÉlő koncert előtt 48 órával súlyos baleset érte az IHM egyik zászlós tagját, Kabai Lacit. Miután a kórházban megállapították, hogy középső ujja szilánkosra tört, azonnal aggódni kezdett a fellépése miatt. Szerencsére a közismert rocker dobosnak, Németh Gábornak még a fél napos felkészülési idő is elég volt ahhoz, hogy kihúzza a bandát a pácból.Dr. LifeOrigoForradalmárok - Az első női orvosok a világbanhttp://www.life.hu/drlife/20170813-noi-orvosok-es-gyogyitok.htmlVolt, hogy nagy tiszteletben tartották a női gyógyítókat, máskor pedig szinte üldözték, és kitiltották őket az egyetemekről. Egy biztos, mind igazi harcosok voltak. Dr. Life--Berkes Olivér fél, hogy újra kórházba kerül http://www.life.hu/drlife/20171005-berkes-oliver-soha-tobbet-nem-akar-korhazba-kerulni.htmlBorzalmas élménye volt Berkes Olivérnek egy rutinműtét során, azóta az énekes kényes a tisztaságra. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.