Örökre az intézet lakója maradhat BB Évi: senki nem vállalja a felügyeletét

Forrás: Origo -
Párkányi Éva intézet pszichiátria BB Évi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
BB Évi évek óta egy intézet lakója, bár már egyre jobban van, még mindig nem mehet haza. Lehet, hogy soha nem is kerülhet ki az otthonból, mert állítólag senki nem vállalja a felügyeletét.

Nagy reményekkel jelentkezett annak idején BB Évi a Big Brotherbe, és nagy örömmel távozott. Sikerült megnyernie a valóságshow-t, ami egy életre megváltoztatta az életét, de nem éppen jó irányba. Párkányi Évi élete a darabjaira hullott, évek óta egy pszichiátriai intézet lakója, és állítólag nem is fog onnan távozni soha már.

BB Évi talán soha nem mehet haza Forrás: Origo

A Blikk Rúzs információi szerint ugyanis hiába engednék ki Évit,

nem lenne olyan ember, aki vállalná a felügyeletét,

márpedig arra mindenképpen szükség volna. Ha nem vesz részt a terápiákon, vagy nem veszi be a gyógyszereit, abból nagy baj lehet, ám olyan embert nem találnak mellé, aki állandóan ott lenne vele, és ügyelne arra, hogy minden rendben legyen. A lapnak nyilatkozó ismerős szerint ugyanis a családtagok nem vállalják az állandó felügyeletet, így könnyen lehet, hogy Évi nem fog kijutni az intézetből.

BB Évi minden pénzét kávéra és cigarettára költi

Teljesen összeomlott a Big Brother nyertesének élete a valóságshow után. Pszichiátriai kezelésre szorult, és egy ideig zárt osztályon kezelték. Most már egy szocioterápiás otthonban él, pénzét pedig gondnoka kezeli. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.