A kisfiúként születet Corey Maisonből kislány lett, édesanyja, Erica pedig férfivá változott: fotó

kislány anya transzneműség átváltozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is lány akart lenni Corey Maison, de félt attól, hogy csalódást okoz a szüleinek. Erőt vett magán, és elő állt vágyával, ami az anyukáját is lépésre késztette. Corey lánnyá, édesanyja pedig férfivá alakult. 

11 éves korától fogva tudta Corey Maison, hogy rossz testbe született, de nem mert lépni. Nagyon félt, hogy vágyával csalódást és fájdalmat okoz a szüleinek. Ennek ellenére mégis elindult az átváltozás útján, ez pedig az édesanyját, Ericát is lépésre késztette.

11 éves korától fogva tudta Corey Maison, hogy rossz testbe született, de eleinte nem mert lépni Forrás: Instagram/Corey Maison

Erica ugyanis mindig férfinak érezte magát, ám ő is rettegett attól, hogy a családja elutasítja.

Kisfiának átváltozása Ericát is lépésre késztette Forrás: Instagram/Corey Maison, Facebook/Eric Maison


Lánya bátorságát látva néhány évvel később ő is elindult a férfivá válás útján. Megkezdte a hormonkezeléseket, eltávolíttatta melleit, és jobban érzi magát, mint valaha. Az egykori anya-fia párosból mára apa-lánya páros lett. A kapcsolatuk pedig elképesztően szorossá vált, hiszen ők mindenben támogatták egymást, mivel pontosan tudták, min megy keresztül a másik.

Tabitha nem tudja eldönteni, hogy férfi-e vagy nő http://www.life.hu/drlife/20171010-piers-morgan-idonkent-nokent-idonkent-ferfikent-el.htmlKülönleges életformájáról számolt be az az angol fiatal, aki nem igazán tudja magáról, hogy férfi-e vagy nő. Dr. Life--Örökre az intézet lakója maradhat BB Évi: senki nem vállalja a felügyeletéthttp://www.life.hu/drlife/20171010-orokre-az-intezet-lakoja-maradhat-bb-evi.htmlBB Évi évek óta egy intézet lakója, bár már egyre jobban van, még mindig nem mehet haza. Lehet, hogy soha nem is kerülhet ki az otthonból, mert állítólag senki nem vállalja a felügyeletét. Dr. LifeOrigoÍgy tüntette el a mellrákja nyomait Allyson Lynch: fotók http://www.life.hu/drlife/20171009-allyson-lynch-tetovalast-csinaltatott-a-mellbimboi-helyere.htmlA fiatal nő 26 évesen lett mellrákos, melynek köszönhetően mindkét mellét le kellett vágni. A lány azonban különleges emléket állított a betegségének. Dr. Life--Tallós Rita a mellrákról vallott: szerinte neki nem is rákja volt, csak úgy hívtákhttp://www.life.hu/drlife/20171009-tallos-rita-szerint-neki-nem-is-rakja-volt-csak-ugy-hivtak.htmlTallós Ritát évekkel ezelőtt diagnosztizálták rákos megbetegedéssel, a színésznő azonban sikeresen legyőzte a kórt. Szerinte nem is rákja volt, csak úgy hívták: lelki okokra vezette vissza betegségét. Dr. LifeOrigoMegsérült Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/drlife/20171009-megserult-sebestyen-balazs.htmlSebestyén Balázs kerkpározás közben sérült meg, így nem tud résztvenni a Budapest Maratonon, helyettesíteni kell. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoSzörnyű baleset miatt bénult le az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/drlife/20171009-szornyu-baleset-miatt-benult-le-az-x-faktor-enekese-ricco.htmlRicco, azaz Sárközi Richárd, aki duettpartnerével, Caludiával szerepel az idei X-Faktorban, egy súlyos baleset miatt került kerekesszékbe.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.