intenzív osztály Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzet Színésze már év eleje óta kórházban. Az állapota töbször javult, pár napra haza is engedték, most mégis az intenzív osztályra került.

A 81 éves színésznő a szombathelyi Markusovszky Kórház központi aneszteziológia és intenzív betegellátó osztályon fekszik. Az ott dolgozók annyit árultak el a Blikknek, hogy a hír igaz, a művésznő bekerült az intenzívre, látogatót nem fogadhat és beszélni sem lehet vele.

Törőcsik Mari az Aurora Borealis – Északi fény című filmben Forrás: Filmteam

A lapnak a Kossuth-díjas színésznő egyik ismerőse is nyilatkozott: "Az intenzíven van, állapota sajnálatos módon ismét rosszabbodott. Mindössze reménykedni tudok abban, hogy felépül, és hamarosan jobban lesz."

Mickey Rourke átszabatta az orrát: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20171011-mickey-rourke-atszabatta-az-orrat-foto.htmlNem rendhagyó dolog, hogy a világsztárok kés alá fekszenek, hogy tökéletesítsék külsejüket. Mickey Rourke is így tett. Ő maga tudatta a hírt.Dr. Life--A testén kívül volt az újszülött kislány, Ave-Rose bélrendszere: fotó (18+)http://www.life.hu/drlife/20171011-a-testen-kivul-volt-az-ujszulott-kislany-ave-rose-belrendszere.htmlAlig született meg a kis Ave-Rose, máris egy komoly és rizikós műtét várt rá. Rita rendellenességgel jött ugyanis a világra: bélrendszere a hasán kívül volt. Dr. Life--A kisfiúként születet Corey Maisonből kislány lett, édesanyja, Erica pedig férfivá változott: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20171011-corey-maisonbol-kislany-lett-edesanyja-erica-pedig-ferfiva-valtozott.htmlMindig is lány akart lenni Corey Maison, de félt attól, hogy csalódást okoz a szüleinek. Erőt vett magán, és elő állt vágyával, ami az anyukáját is lépésre késztette. Corey lánnyá, édesanyja pedig férfivá alakult. Dr. Life--Tabitha nem tudja eldönteni, hogy férfi-e vagy nő http://www.life.hu/drlife/20171010-piers-morgan-idonkent-nokent-idonkent-ferfikent-el.htmlKülönleges életformájáról számolt be az az angol fiatal, aki nem igazán tudja magáról, hogy férfi-e vagy nő. Dr. Life--Örökre az intézet lakója maradhat BB Évi: senki nem vállalja a felügyeletéthttp://www.life.hu/drlife/20171010-orokre-az-intezet-lakoja-maradhat-bb-evi.htmlBB Évi évek óta egy intézet lakója, bár már egyre jobban van, még mindig nem mehet haza. Lehet, hogy soha nem is kerülhet ki az otthonból, mert állítólag senki nem vállalja a felügyeletét. Dr. LifeOrigoÍgy tüntette el a mellrákja nyomait Allyson Lynch: fotók http://www.life.hu/drlife/20171009-allyson-lynch-tetovalast-csinaltatott-a-mellbimboi-helyere.htmlA fiatal nő 26 évesen lett mellrákos, melynek köszönhetően mindkét mellét le kellett vágni. A lány azonban különleges emléket állított a betegségének. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.