Ismét kórházba került Orbán József

Forrás: Facebook/100 Folk Celsius -
100 Folk Celsius Orbán József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre nem tudni, miért kellett ismét kórházba mennie az énekesnek. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Orbán József májusban a Városmajori Szív- és Érsebészeti Klinikára került, miután erős nyomást érzett a mellkasában. Elmondása szerint nagyon megijedt, hogy ismét a szíve okozza a bajt, hiszen 3 évvel ezelőtt már átesett egy 4 órás szívműtéten.

Ismét kórházba került Orbán József, a 100 Folk Celsius frontembere? Forrás: Facebook/100 Folk Celsius

Akkor szerencsére nem történt semmi komolyabb baj, hiszen hamar jó kezekbe került, akik szeretettel és kellő szakértelemmel látták el a hírességet.

Most azonban arról szólnak a hírek, hogy a zenész ismét kórházba került. Nem megerősített források szerint József az utcán lett rosszul, onnan szállították be az egyik fővárosi intézménybe - írta meg a fullank.hu

Egyelőre senki nem erősítette meg az állítást, reméljük, hogy semmi komoly betegség nem áll a háttérben.

Epilepsziás roham miatt került kórházba a híres rapper

Többször is epilepsziás rohamot kapott Lil Wayne, melyek következtében a rapper még az eszméletét is elvesztette. Így találtak rá a szállodai szobájában, Chicagóban. A sztárhoz rögtön mentőt hívtak, és azonnal kórházba szállították, ahol ismét rohama volt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.