James Middleton szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
James Middleton élete rossz irányt vett: anyagi, magánéleti és egészségügyi gondjai is vannak. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Katalin testvérei nem éppen szerencsések az üzleti életben. James édességüzlete például megduplázta a veszteségét a tavalyi évhez képest, ennek köszönhetően pedig napról-napra folynak ki a milliók a kezéből, lassan már a csőd szélén áll.

Pippa sem áll valami jól, ugyanis be kellett zárnia a magán könyvkiadóját, amibe egyébként a férje is nagy összegett fektett.

James Middleton nehéz időket él most át Forrás: AFP/Glyn Kirk

James életében azonban most újabb csapás történt, ugyanis ismét szakítottak a kedvesével, Donna Airrel. A különválás annyira megviselte a fiatal férfit, hogy több hétig egy klinikán kellett feküdnie a folyamatos stressz miatt.

Sokak szerint várható volt, hogy a páros ezúttal sem fogja sokáig húzni, ugyanis utoljára Pippa májusi esküvőjén látták őket együtt mutatkozni - írta meg a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.