terhesség vetélés Shawn Johnson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shawn Johnson vette a bátorságot, és megosztotta a világgal a fájdalmát. Üzenni szeretne ezzel az embereknek. 

A 25 éves Shawn Johnson könnyek közt tudatta a követőivel, hogy áldott állapotba került, és a férjével hamarosan szülők lesznek. A YouTube csatornájára feltöltött 20 perces videó első felében csupa romantikus képsor és mondat került rögzítésre, de ezt követően váratlan fordulatot vett a pár jövője.

Az olimpiai bajnok tornász egyik nap szörnyű alhasi görcsöket tapasztalt, majd intenzív vérzésnek indult. Azonnal felkereste a nőgyógyászát aki megállapította, hogy a fiatal nő elvetélt. A hír hallattán Shawn azonnal magát tette felelőssé a tragikus események miatt.

Forever committed to fighting off the scary monsters under my bed #marriage #husband #wifelife #truelove #bestfriend

Shawn Johnson East (@shawnjohnson) által megosztott bejegyzés,

"Biztosan nem szedtem elég vitamint, vagy nem vigyáztam magamra eléggé. Lehet, hogy nem is lett volna szabad ilyen hamar megosztani a követőkkel a hírt, hiszen a pozitív stressz sem tesz jót egy magzatnak" - gondolta magában a híres sportoló.

Később az is kiderült, hogy minden negyedik terhesség végződik vetéléssel, ezért Andrew-val úgy gondolták, hogy muszáj erről a témáról beszélni akkor is, ha nem éppen vidám és szórakoztató.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.