Hazaengedték a kórházból Szacsvay László feleségét

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
betegség feleség Szacsvay László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2 év után végre hazamehetett Szacsvay László felesége. 

Hosszú idő után, végre kiengedték a kórházból Szacsvay László feleségét, így pedig már otthon ünnepelhették október 27-én a színművész 70. születésnapját.

Ahogy azt korábban megírtuk, Claudia tisztázatlan körülmények között zuhant ki a 4. emeleti lakásukból 2015-ben, ezért kényszerült hosszas kórházi rehabilitációra.

Szacsvay László végre maga mellett tudhatja a feleségét Fotó: Szabó Gábor - Origo

Később László azt mondta, éjjelente álomba sírja magát, hiszen sokáig egyáltalán nem volt biztos, hogy az asszony felépül-e a sérülésekből. Most azonban új fejezet kezdődik az életükben, ugyanis Claudiát végleg kiengedték a kórházból.

Ez nyilvánvalóan sok nehézséggel és megoldandó helyzettel is jár majd a hétköznapi életben, hiszen Claudia továbbra is családi segítségre, ápolásra szorul. De a szerettei bizonyára boldogan és készségesen állnak a bajba jutott asszony rendelkezésére - a róluk készült képet itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.