Csoda, hogy Bárdosi Sándornak és Ildikónak természetes úton lett gyereke

Bárdosi Sándor inzulinrezisztencia meddőség Bárdosi Ildikó gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárdosi Sándor és Ildikó már két gyermek boldog apukája és anyukája, pedig az orvosok nem sok jót jósoltak annak, hogy valaha természetes úton gyermekük születik majd, mégis így lett!

Bárdosi Ildikó kénytelen volt kezébe venni a dolgokat, ugyanis ő mindenáron gyermeket szeretett volna, méghozzá természetes úton. Az orvosok viszont nem kecsegtették sok jóval, ezért döntött úgy, hogy ő jár utána a lehetőségeinek.

Bárdosi Sándor és felesége Ildi sokat küzdöttek a gyerekért Forrás: TV2

"Senkinek sem kívánom az érzést, amikor az ember arcába mondják, mint egy ítéletet, hogy meddő. Több orvosnál is jártam, mindegyik ezt mondta, mert olyan mértékű inzulinrezisztenciám volt" - mondta Ildikó. Ezután 4 évig próbálkoztak, de a baba nem érkezett.

nem tudom, az enyém mennyire volt súlyos, de biztosan az volt, ha meddőként kezeltek.

Borsnak

Emlékszel még ezeknek a tévés dokiknak a nevére? - Kvízhttp://www.life.hu/drlife/20171021-kviz-felismered-a-teves-dokikat.htmlEmlékszel még arra, hogy a különböző tévés dokik milyen néven rendeltek? Párosítsd össze a fotókat és a neveket, és az eredményhirdetésnél igazán jól fogsz szórakozni! Dr. Life--Egy pánikbeteg nő története: "Arra vágytam, hogy szervi problémám legyen, mert az megfogható"http://www.life.hu/drlife/20171021-egy-panikbeteg-no-tortenete.htmlA pánikrohamok során az emberek halálfélelmet éreznek, Most egy pánikbeteg olvasónk történetét olvashatjátok. Dr. Life--Így folyik a genny az olcsón feltöltött ajkakból: videó! (18+) http://www.life.hu/drlife/20171103-ez-tortenik-az-olcson-es-hanyagul-feltoltott-ajkakkal.htmlDöbbenetes felvétel került napvilágra, amely gyönyörűen bemutatja, hogy miért nem érdemes olcsón megúszni a plasztikai beavatkozásokat. Dr. LifeThinkstockNathan Hrdlicka a comb nélküli férfi, aki megtanult járni: fotó! http://www.life.hu/drlife/20171103-nathan-hrdlicka-megtanult-jarni.htmlNathan Hrdlicka döbbenetes betegséggel született, mégis megtanult járni. Dr. Life--Így menti meg önmaga életét egy kisbaba a vízben: videó! http://www.life.hu/drlife/20171103-minden-kisbaba-kepes-megmenteni-magat-a-vizben.html Dr. LifeThinkstockPénisznövelő injekcióval a merevedési zavarok ellen http://www.life.hu/drlife/20171103-merevedesi-zavarok-ellen-hasznaljak-a-penisznovelo-injekciot.htmlDöbbenetes találmánnyal rukkolt elő nemrég az orvostudomány: injekciót fejlesztettek ki a merevedési zavarok ellen. Mellékhatásként pedig a hímvessző méretét is megnöveli. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.