Elhunyt párjától szeretne gyermeket a férfi

Forrás: Emmy Collett -
édesanya halál pajzsmirigyrák vetélés rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jake képtelen feldolgozni Emmy halálát, és azt, hogy vele együtt a kisbabájuk is elment. 

Emmy 31 évesen hunyt el, 18 hónapnyi pajzsmirigyrákkal történő küzdelem után. A fiatal asszony nagyon bátran és pozitívan állt hozzá a betegségéhez, de sajnos nem sikerült legyőznie a kórt. Semmi mást nem szeretett volna, csak édesanyává válni, éppen ezért le is fagyasztatták Jake hímivarsejtjeit és Emmy petesejtjeit az eljáráshoz.

Boldog házasok voltak, családot szerettek volna Forrás: Emmy Collett

A nő egyik korábbi iskolatársa pedig felajánlotta, hogy szívesen kihordja nekik a kisbabát. Ám a beültetést követően Emmy nem sokkal elhunyt. Abban a boldog tudatban, hogy mégis csak anya lesz. Ezt követően pár nappal pedig kiderült, hogy a béranya elvetélt, elveszítették a magzatot.

Jake nagyon szeretné újra megpróbálni a mesterséges megtermékenyítést, hiszen még maradt lefagyasztott sperma és petesejt, amelyek alkalmasak a feladatra. Elmondása szerint neki rettentően fontos, hogy valahogy magával vihesse a szeretett feleségét:

Emmy pozitív életszemléletét mindenki csodálta Forrás: Emmy Collett

"Emmy egy részét tovább vinni csodás lenne. Beszélek hozzá minden nap, és hiszem, hogy odaföntről látja amit csinálok. Szeretném, ha büszke lenne rám" - írta meg a Mirror.

Így folyik a genny az olcsón feltöltött ajkakból: videó! (18+) http://www.life.hu/drlife/20171103-ez-tortenik-az-olcson-es-hanyagul-feltoltott-ajkakkal.htmlDöbbenetes felvétel került napvilágra, amely gyönyörűen bemutatja, hogy miért nem érdemes olcsón megúszni a plasztikai beavatkozásokat. Dr. LifeThinkstockÍgy menti meg önmaga életét egy kisbaba a vízben: videó! http://www.life.hu/drlife/20171103-minden-kisbaba-kepes-megmenteni-magat-a-vizben.html Dr. LifeThinkstockNathan Hrdlicka a comb nélküli férfi, aki megtanult járni: fotó! http://www.life.hu/drlife/20171103-nathan-hrdlicka-megtanult-jarni.htmlNathan Hrdlicka döbbenetes betegséggel született, mégis megtanult járni. Dr. Life--Pénisznövelő injekcióval a merevedési zavarok ellen http://www.life.hu/drlife/20171103-merevedesi-zavarok-ellen-hasznaljak-a-penisznovelo-injekciot.htmlDöbbenetes találmánnyal rukkolt elő nemrég az orvostudomány: injekciót fejlesztettek ki a merevedési zavarok ellen. Mellékhatásként pedig a hímvessző méretét is megnöveli. Dr. Life--Fájdalmai miatt akart öngyilkos lenni Koncz Gáborhttp://www.life.hu/drlife/20171102-koncz-gabor-ongyilkos-akart-lenni.htmlA híres színésznek olyan fájdalmai voltak, hogy bizony még az öngyilkosság gondolatával is eljátszott. Dr. LifeOrigoHazaengedték a kórházból Szacsvay László feleségét http://www.life.hu/drlife/20171031-2-ev-utan-kiengedtek-a-korhazbol-szacsvay-laszlo-feleseget.html2 év után végre hazamehetett Szacsvay László felesége. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.