Betegség döntötte le a lábáról Korda Györgyöt

Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári -
Korda György betegség Balázs Klári megfázás gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda György igen csúnyán megfázott, de szerencsére Klárika mindent megtesz az énekes gyógyulása érdekében. 

A hideg őszi napokkal együtt a megfázás ideje is megérkezett, ami sajnos sorra keseríti meg az emberek hétköznapjait. Nem kivétel ez alól Korda György sem, aki szerencsétlenségére igen csúnyán megfázott, és nagyon lassul gyógyul. Ám a felesége mindent megtesz a javulásért:

"Nagyon fáj a torka, valami hurutos megbetegedés gyengítette le. Van egy bevált praktikánk, amit évtizedek óta sikeresen alkalmazunk ilyen helyzetekben. Szoktam csinálni sütőtök- krémlevest, turmixban is isszuk, és úgy is nagyon finom, hogy csak simán megsütöm. Ráadásul éppen most van a sütőtök szezonja, így könnyen be tudjuk szerezni" - mesélte Klárika a Ripostnak, aki azért adja lelkesen a férjének a sütőtököt, mert az tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

Balázs Klári lelkiismeretes ápolja a férjét, saját praktikája is van a betegségek kezelésére Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári

Betegségéről vallott Balázs Klári

2017.09.26. 10:39
Mindenkit sokkolt, amikor Balázs Klári lefogyva, rövid göndör hajjal jelent meg a Duna TV Balatoni nyár műsorában. A rajongók azonnal aggódni kezdtek, hogy az énekesnő valamilyen komoly betegséggel küzd. A találgatásoknak azonban most vége, Klárika mindent tisztázott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.