Tóth Gabi hangszalagbénulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
12 éve már, hogy Tóth Gabi berobbant az X-Faktorba, de csak most derült ki, mitől ilyne különleges, összetéveszthetetlen a hangja.

Egy évvel azután, hogy Tóth Vera megnyerte a Megasztár, megismerhettük testvérét, Gabit is, aki rekedtes hangjával hívta fel magára a figyelmet. Gabi, nővéréhez hasonlóan azóta is sikert sikerre halmoz, ám csak most árulta el, hogy egy születési rendellenességnek köszönheti orgánumát.

Születési rendellenességnek köszönheti sikerét Tóth Gabi Forrás: instagram.com/tothgabi/

"Nem záródnak a hangszálaim. Így születtem. Ettől rekedtes a hangom" - kotyogta ki véletlen Gabi. A rendellenesség neve hangszalagbénulás, és Gabi esetében inkább áldás, mint teher - írja a Ripost.

Szívműtéten esett át a Nemzet Színésze, Molnár Piroskahttp://www.life.hu/drlife/20171111-szivmuteten-esett-at-a-nemzet-szinesze-molnar-piroska.htmlMolnár Piroska színésznő már másfél éve él pacemakerrel, és még minidg különös érzés számára, hogy egy gép dolgozik benne.Dr. LifeKomoly sérülést szenvedett Szandihttp://www.life.hu/drlife/20171110-komoly-serulest-szenvedett-szandi-reszleges-terdszalagszakadasa-van.htmlAz énekesnő maga tudatta a hírt rajongóival. Dr. LifeOrigoKomoly sérülést szenvedett Szandihttp://www.life.hu/drlife/20171110-komoly-serulest-szenvedett-szandi-reszleges-terdszalagszakadasa-van.htmlAz énekesnő maga tudatta a hírt rajongóival. Dr. LifeOrigoSzégyellte nemi szervét Melody Hasse: megműttette, de a férfiaknak nem tetszik (18+)http://www.life.hu/drlife/20171110-szegyellte-nemi-szervet-melody-hasse-ezert-megmuttette.htmlA 23 éves Melody Hasse sosem volt megelégedve a nemi szerve kinézetével, ezért úgy döntött megműtteti, ám a várt hatás elmaradt! A férfiaknak nem tetszik annyira, de ő így is örül. Dr. LifeOrigoEgyszer majd visszafordítható lesz a halál? http://www.life.hu/drlife/20171110-tudosok-allitjak-a-halal-egyszer-majd-visszafordithato-lesz.htmlValaki szerint meghalni az élet normális rendje, mások azonban egyáltalán nem akarnának meghalni, ha nem lenne "kötelező". És most napvilágra került egy tanulmány, amely állítja, hogy hamarosan talán nem is lesz kötelező meghalni. Dr. LifeThinkstockAmputálni kellett egy férfi péniszét (18+)http://www.life.hu/drlife/20171109-le-kellett-vagni-egy-ferfi-himvesszojet.htmlAz 52 éves férfi nemi szervét el kellett távolítani, miután egy hétig tartott az erekciója. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.