Adam Levine Alicia Keys Cameron Diaz akne pattanás Lorde mitesszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor hangoztatják a hírességek, hogy ők is pont olyan problémákkal küzdenek, mint bármelyik ember, de csak ritkán hisszük el nekik. Ezeket a pattanásos fotókat elnézve azonban kezdjük gyanítani, hogy igazuk van.

Alicia Keys

Az énekesnő mindig is a természetesség híve volt, remek előadó, számos díjat nyert és nemcsak csodálatosan énekel, kiválóan zongorázik is. A legutolsó, ami eszünkbe jut róla, az a pattanásos bőre. Pedig Keys is megszenved a gyakran sebes, piros pattanásokkal.

Alicia Keys is megszenved a gyakran sebes, piros pattanásokkal Forrás: Getty Images

Mindent a mitesszerről:

A fekete, zsírral és szennyeződéssel teli mitesszereket legjobb szakemberre, kozmetikusra bízni. Az otthoni nyomkodással csak többet árthatsz a bőrödnek, mivel a mitesszerek begyulladhatnak. Otthon használj savas hámlasztót.

Adam Levine

A Maroon 5 frontemberét néhány éve a People magazin megválasztotta a legszexisebb férfinek. Bizonyára sokkot kaptak volna a szerkesztők, ha akkor látják Levine fotóját, ami még a gimnáziumi évek alatt készült róla. Az énekes megküzdött a mitesszerekkel és a gennyes, piros pattanásokkal is. De amint befutott, kezelésbe vette Hollywood egyik legismertebb bőrgyógyásza, így az arca most olyan, akár a babapopsi.

Adam Levine a gimnáziumi évei alatt megküzdött a mitesszerekkel és a gennyes, piros pattanásokkal is Forrás: Yearbook Library

Mindent a pattanásokról:

A még nem gyulladt pattanás jellemzője, hogy nem tudsz tőle egyetlen nyomás segítségével megszabadulni, de nem érzed, hogy nagyon fájna. A legfontosabb, hogy ne nyomkodd felesleges, mert csak növeled a gyulladás esélyét. Ne használj zsíros krémeket, ecsetelt teafa olajos oldattal. Ugyan a zöld árnyalatú korrektor segít elfedni a pattanást, csak vékony réteget vigyél fel a bőrödre, azt is csak akkor, ha nagyon muszáj.

Cameron Diaz

A színésznőnek nemcsak a kamaszkorát, de a felnőtt életét is megkeserítik a pattanások. Cameron különböző gyógyszereket, vényköteles krémeket és több rétegnyi sminket is használt már, hogy bőrhibáit eltüntesse. Azt mondja, azután tűntek el a pattanásai, hogy áttért az egészséges ételekre, már nem eszik gyorskaját és olajban sült ételeket.

Cameron Diaz életét felnőttként is megkeserítették a pattanások Forrás: Northfoto

Mindent a gyulladt pattanásról:

A legfájdalmasabb állapot, ha pattanásokról beszélünk. A gennyes, gyakran vérző pattanást nem szabad folyamatosan piszkálni és nyomkodni. Ha már fehér a teteje, csak egyet nyomj rajta, különben tovább gyullad. Az egy nyomás eltakarítja azt, amit a szervezeted már kész kiüríteni, de eddig és ne tovább. A gyógyulási idő hosszú, mindig csak annyit szabad kinyomni egyszerre, amennyit magától képes kiüríteni a bőröd.

Lorde

Az énekesnő 16 évesen debütált a színpadon. Egy interjúban elmondta, nem próbálja meg elfedni a pattanásait a színpadon, mert azt szeretné, ha a rajongói látnák, "rendben van, ha az ember nem tökéletes". A vörös szőnyegen már más a helyzet, oda a szponzorai és a menedzsere nem engedi pattanásos arccal.

Lorde nem próbálja meg elfedni a pattanásait a színpadon sem Forrás: Getty Images

Katy Perry

Katy Perry ma már elvált asszony, de néha úgy érzi, hogy a kamaszéveiben jár. Ma is rendszeresen megküzd a pattanásaival, és a kezeléseken készült fotókat nem fél megosztani a követőivel.

Katy Perry is rendszeresen megküzd a pattanásaival, és a kezeléseken készült fotókat nem fél megosztani a követőivel Forrás: Instagram/Katy Perry

Mit tehetünk a pánikroham ellen? http://www.life.hu/drlife/20171025-panikbetegseg-es-panikroham-atveszelese.htmlErős szívdobogás, izzadás, halálfélelem - ezek mind a pánikroham jelei. A félelmetes jelenség 15 percig is eltarthat, amit nagyon nehezen vészelnek át a pánikbetegek. Dr. Life--Emlékszel még ezeknek a tévés dokiknak a nevére? - Kvízhttp://www.life.hu/drlife/20171021-kviz-felismered-a-teves-dokikat.htmlEmlékszel még arra, hogy a különböző tévés dokik milyen néven rendeltek? Párosítsd össze a fotókat és a neveket, és az eredményhirdetésnél igazán jól fogsz szórakozni! Dr. Life--Egy pánikbeteg nő története: "Arra vágytam, hogy szervi problémám legyen, mert az megfogható"http://www.life.hu/drlife/20171021-egy-panikbeteg-no-tortenete.htmlA pánikrohamok során az emberek halálfélelmet éreznek, Most egy pánikbeteg olvasónk történetét olvashatjátok. Dr. Life--Hírességek, akik súlyos szembetegséggel harcolnakhttp://www.life.hu/drlife/20171021-sztarok-komoly-szemproblemaval.htmlMila Kunis egy operációnak köszönheti, hogy újra lát, míg pusztán a véletlenen múlt, hogy a The Walking Dead egyik főszereplője nem vakult meg végleg egy balesetben. Dr. Life--Híres nők, akik megharcoltak a bipoláris zavarralhttp://www.life.hu/drlife/20170814-bipolaris-zavarral-kuzdo-hiressegek.html--Szétnyílt hasizom - Egy jelenség, ami megnehezíti a kismamák életéthttp://www.life.hu/drlife/20170920-szetnyilt-hasizom-gyakorlatok-kismamaknak.htmlNem betegség, de egy olyan állapot, ami a szülő nők több mint 50%-át érinti. Ez a rectus diastasis, vagyis a szétnyílt hasizom jelenség, amely a szülés után akár 30 évvel is okozhat egészségi problémákat. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.