Adam Levine Alicia Keys Cameron Diaz akne pattanás Lorde mitesszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor hangoztatják a hírességek, hogy ők is pont olyan problémákkal küzdenek, mint bármelyik ember, de csak ritkán hisszük el nekik. Ezeket a pattanásos fotókat elnézve azonban kezdjük gyanítani, hogy igazuk van.

Alicia Keys

Az énekesnő mindig is a természetesség híve volt, remek előadó, számos díjat nyert és nemcsak csodálatosan énekel, kiválóan zongorázik is. A legutolsó, ami eszünkbe jut róla, az a pattanásos bőre. Pedig Keys is megszenved a gyakran sebes, piros pattanásokkal.

Alicia Keys is megszenved a gyakran sebes, piros pattanásokkal Forrás: Getty Images

Mindent a mitesszerről:

A fekete, zsírral és szennyeződéssel teli mitesszereket legjobb szakemberre, kozmetikusra bízni. Az otthoni nyomkodással csak többet árthatsz a bőrödnek, mivel a mitesszerek begyulladhatnak. Otthon használj savas hámlasztót.

Adam Levine

A Maroon 5 frontemberét néhány éve a People magazin megválasztotta a legszexisebb férfinek. Bizonyára sokkot kaptak volna a szerkesztők, ha akkor látják Levine fotóját, ami még a gimnáziumi évek alatt készült róla. Az énekes megküzdött a mitesszerekkel és a gennyes, piros pattanásokkal is. De amint befutott, kezelésbe vette Hollywood egyik legismertebb bőrgyógyásza, így az arca most olyan, akár a babapopsi.

Adam Levine a gimnáziumi évei alatt megküzdött a mitesszerekkel és a gennyes, piros pattanásokkal is Forrás: Yearbook Library

Mindent a pattanásokról:

A még nem gyulladt pattanás jellemzője, hogy nem tudsz tőle egyetlen nyomás segítségével megszabadulni, de nem érzed, hogy nagyon fájna. A legfontosabb, hogy ne nyomkodd felesleges, mert csak növeled a gyulladás esélyét. Ne használj zsíros krémeket, ecsetelt teafa olajos oldattal. Ugyan a zöld árnyalatú korrektor segít elfedni a pattanást, csak vékony réteget vigyél fel a bőrödre, azt is csak akkor, ha nagyon muszáj.

Cameron Diaz

A színésznőnek nemcsak a kamaszkorát, de a felnőtt életét is megkeserítik a pattanások. Cameron különböző gyógyszereket, vényköteles krémeket és több rétegnyi sminket is használt már, hogy bőrhibáit eltüntesse. Azt mondja, azután tűntek el a pattanásai, hogy áttért az egészséges ételekre, már nem eszik gyorskaját és olajban sült ételeket.

Cameron Diaz életét felnőttként is megkeserítették a pattanások Forrás: Northfoto

Mindent a gyulladt pattanásról:

A legfájdalmasabb állapot, ha pattanásokról beszélünk. A gennyes, gyakran vérző pattanást nem szabad folyamatosan piszkálni és nyomkodni. Ha már fehér a teteje, csak egyet nyomj rajta, különben tovább gyullad. Az egy nyomás eltakarítja azt, amit a szervezeted már kész kiüríteni, de eddig és ne tovább. A gyógyulási idő hosszú, mindig csak annyit szabad kinyomni egyszerre, amennyit magától képes kiüríteni a bőröd.

Lorde

Az énekesnő 16 évesen debütált a színpadon. Egy interjúban elmondta, nem próbálja meg elfedni a pattanásait a színpadon, mert azt szeretné, ha a rajongói látnák, "rendben van, ha az ember nem tökéletes". A vörös szőnyegen már más a helyzet, oda a szponzorai és a menedzsere nem engedi pattanásos arccal.

Lorde nem próbálja meg elfedni a pattanásait a színpadon sem Forrás: Getty Images

Katy Perry

Katy Perry ma már elvált asszony, de néha úgy érzi, hogy a kamaszéveiben jár. Ma is rendszeresen megküzd a pattanásaival, és a kezeléseken készült fotókat nem fél megosztani a követőivel.

Katy Perry is rendszeresen megküzd a pattanásaival, és a kezeléseken készült fotókat nem fél megosztani a követőivel Forrás: Instagram/Katy Perry

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.