Dzsudzsák Balázs is botoxoltat: fotó!

2017.11.14. 15:30

Közös fotót posztolt dr. Krasznai Zsolt és Dzsudzsák Balázs. Úgy tűnik, a sármos magyar focista is botoxoltatni kezd(ett).

Dzsudzsák Balázs mostanság nem csak a sportteljesítménye miatt tűnik fel az újságokban, hanem a magánélete miatt is, ami igen sokakat foglalkoztat. Nyáron például tiszta erőből próbálták összeboronálni Palvin Barbival, akivel a hírek szerint sok időt töltöttek együtt. 

Látták őket együtt vacsorázni, sőt, bizonyos hírek szerint titkos randevúra is sor került. Ám ezt követően nem sokkal egy szőke bombázóval látták a sportolót, és ekkor mindenki elgondolkodott, hátha Barbival tényleg csak barátok. 

Most azonban dr. Krasznai Zsolt oldalán bukkant fel a focista: együtt mosolyognak a kamerába, egy valószínűsíthetően megtörtént botoxkezelést követően. A hírességek plasztikai sebésze láthatóan nagyon büszke, hogy a sztárfocista is őt választotta. 

 

Legfiatalabb rajongóját gyászolja Dzsudzsák Balázs
A híres focista közös fotókkal, és egy megható sorral búcsúzott attól a kisgyermektől, aki nemrég életét vesztette. Mint kiderült, a kis Zsombi a foci, és Balázs nagy rajongója volt, de az is egyértelmű, hogy a kisfiú szintén közel állt a sportoló szívéhez: fotók!

 

Dzsudzsák Balázsplasztikai sebészetbeavatkozás