Székhelyi József betegségéről nyilatkozott: nem tüdőrákja van, valahol máshol van a baj

betegség tüdő rák Székhelyi József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Székhelyi József színművészről egy mellkasi beavatkozás során derült ki, hogy sokkal nagyobb a baj, mint hitték. A minták ugyanis áttétet mutattak. A színész most nyiltkozott a problémáról, és leszögezte, felveszi a harcot. 

Székhelyi Józsefnél egy mellkasi beavatkozás során derült ki, hogy nagyobb a baj, mint gondolták. Először tüdőrákra gyanakodtak, de csak az a biztos, hogy a színész mellhártyájáról vett minta áttétet mutatott. A színművész a Mokkában nyilatkozott részletesen az operációról és arról, hogy milyen feladatok várnak rá, és leszögezte, hogy felveszi a betegséggel a harcot.

Székhelyi Józsefnek nem tüdőrákja van, valahol máshol lehet a probléma Forrás: [origo]

nem tüdőrák, nem áttétes prosztatarák, hanem valami egyéb a hasüregemben valahol.

„Mentálisan feldolgozom, de nem lehetek gyenge, és nem is vagyok gyenge. Persze legyengített a folyamat, majdnem 10 kilót lefogytam, de van, aki fitneszszalonba jár ezért, hogy 10 kilót ledobjon"

Ritka rendellenességgel született a kisfiú, Archie Innes: nincsenek szemeihttp://www.life.hu/drlife/20171117-szem-nelkul-szuletett-a-kisfiu-archie-innes.htmlA 10 hónapos Archie Innes ritka rendellenességgel született: nincsenek szemei, és a motorikus képességei sincsenek rendben. A műtétek nagyon sok pénzbe kerülnek, a kétségbeesett anya pedig minden erejével próbál adományokat gyűjteni, hogy a kisfia egészséges lehessen. Dr. Life--Mellkisebbítő műtéten esett át egy 12 éves fiúhttp://www.life.hu/drlife/20171117-mellkisebbito-muteten-esett-at-egy-12-eves-fiu.htmlMellkisebbítő műtétet kellett elvégezni egy kínai fiún, mert a mellei akkorára nőttek, mint egy 18 éves lányé - írta meg a 24.hu. A komoly operáció három órán keresztül tartott. Dr. Life--Benkő László műtétje előtt egy nappal úgy döntött, nem alszik a kórházban: hazamenthttp://www.life.hu/drlife/20171117-benko-laszlo-egy-nappal-a-mutetje-elott-ment-haza.htmlBenkő Lászlót daganatos megbetegedés miatt kellett megműteni, az operáció előtt egy nappal pedig már a kórházban kellett lennie. A zenész azonban úgy döntött, hogy ő nem tölti bent az estét: fogta magát, és hazament. Dr. LifeFotó: Bielik István - Origo18 műtéten esett át Cody Hall, a súlyos arcdeformitással született nő: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20171117-18-muteten-esett-at-cody-hall-a-sulyos-arcdeformitassal-szuletett-no.htmlSúlyos arcdeformitással született Cody Hall, de mára ennek nyoma sincs. 18 műtéten esett át, végül gyönyörű és ragyogó menyasszonyként állt oltár elé: a nehéz kezdetnek boldog vége lett! Dr. Life--Sheridan Larkman életét az óriási mellei tették tönkre: fotó! http://www.life.hu/drlife/20171116-sheridan-larkman-gyuloli-a-hatalmas-melleit.htmlEgyeseknek az a bajuk, hogy szinte egyáltalán nincs mellük, mások számára pedig a túlzott méretek jelentenek gondot. Most pedig itt egy példa arra az esetre, amikor a jóból is megárt a sok. Dr. LifeThinkstockNem tud felkelni a tini gyereked? Nem lusta! Ez lehet a gond!http://www.life.hu/drlife/20171028-ha-nem-alszik-eleget-a-tinedzser.htmlSok szülő panaszkodik arról, hogy a tinédzser gyereke nem alszik eleget, vagy alszik, de inkább a késő reggeli, délelőtti időszakban durmol az ágyában. Ezt legtöbbször a lustasággal, vagy azzal magyarázzuk, hogy túl sokáig volt fent. Ez viszont csak féligazság. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.