Ritka rendellenességgel született a kisfiú, Archie Innes: nincsenek szemei

Forrás: NORTHFOTO -
rendellenesség kisfiú szem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 10 hónapos Archie Innes ritka rendellenességgel született: nincsenek szemei, és a motorikus képességei sincsenek rendben. A műtétek nagyon sok pénzbe kerülnek, a kétségbeesett anya pedig minden erejével próbál adományokat gyűjteni, hogy a kisfia egészséges lehessen. 

Nagyon ritka SOX2 elnevezésű genetikai rendellenességgel született Archie Innes, akinek édesanyja kétségbeesetten keresi a megoldásokat. A ma már 10 hónapos kisfiú szemek nélkül jött világra, de nem ez az egyetlen problémája. A betegsége miatt a motorikus képességeivel sincs minden rendben, ahogy a hallásával sem. A kezelésekre és műtétekre rengeteg pénzre van szükség, ehhez próbál támogatókat találni az édesanyja.

Szemek nélkül született a kisfiú Forrás: NORTHFOTO
Archie műszemeket kapott Forrás: NORTHFOTO

Egyelőre műszemeket kapott, amelyek lehetővé teszik a koponya megfelelő növekedését, és azt, hogy később bionikus szemeket kaphasson.

Benkő László műtétje előtt egy nappal úgy döntött, nem alszik a kórházban: hazamenthttp://www.life.hu/drlife/20171117-benko-laszlo-egy-nappal-a-mutetje-elott-ment-haza.htmlBenkő Lászlót daganatos megbetegedés miatt kellett megműteni, az operáció előtt egy nappal pedig már a kórházban kellett lennie. A zenész azonban úgy döntött, hogy ő nem tölti bent az estét: fogta magát, és hazament. Dr. LifeFotó: Bielik István - Origo18 műtéten esett át Cody Hall, a súlyos arcdeformitással született nő: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20171117-18-muteten-esett-at-cody-hall-a-sulyos-arcdeformitassal-szuletett-no.htmlSúlyos arcdeformitással született Cody Hall, de mára ennek nyoma sincs. 18 műtéten esett át, végül gyönyörű és ragyogó menyasszonyként állt oltár elé: a nehéz kezdetnek boldog vége lett! Dr. Life--Sheridan Larkman életét az óriási mellei tették tönkre: fotó! http://www.life.hu/drlife/20171116-sheridan-larkman-gyuloli-a-hatalmas-melleit.htmlEgyeseknek az a bajuk, hogy szinte egyáltalán nincs mellük, mások számára pedig a túlzott méretek jelentenek gondot. Most pedig itt egy példa arra az esetre, amikor a jóból is megárt a sok. Dr. LifeThinkstockAgydaganattal műtötték Wonder Tracythttp://www.life.hu/drlife/20171116-agydaganattal-mutottek-wonder-tracyt-az-edes-elet-sztarjat.htmlSzeptember elején találtak agydaganatot az Édes Élet sztárjánál, Wonder Tracynél; a diagnózist akkor ő maga osztotta meg rajongóival a közösségi oldalán. A minap arról számolt be, hogy elmaradt a várt operációja, most azonban arról posztolt, végre sor került a műtétre. Dr. LifeOrigoTüdőrákot diagnosztizáltak Székhelyi Józsefnélhttp://www.life.hu/drlife/20171116-rakot-diagnosztizaltak-szekhelyi-jozsefnel.htmlTüdőrákkal küzd Székhelyi József, a színészlegenda az utóbbi időben 10 kilótól szabadult meg. Dr. LifeOrigoPapot hívtak Stadler Józsefhez: nagyon súlyos az állapotahttp://www.life.hu/drlife/20171116-papot-hivtak-stadler-jozsefhez-nagyon-sulyos-az-allapota.htmlKómában fekszik a dunaújvárosi kórház intenzív osztályán Stadler József. Állapota olyannyira nem javul, hogy pár napja papot hívtak hozzá. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.