Kandász Andrea baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kandász Andrea elcsúszott a lépcsőn, és annyira megütötte magát, hogy lánya azonnal bevitte a lánya a sürgősségire.

A műsorvezetőt a reggeli úszása után érte a baleset: elcsúszott a lépcsőn. Kandász Andrea a Facebookon számolt be a szerencsétlenségről:
"Lelassul az idő, Szinte látom magam kívülről. Majdnem elkapom azt a pillanatmorzsát, amikor éppen megtalálom az egyensúlyt, még el is mosolyodom, hogy megvan, de korai az öröm. Arra már csak akkor eszmélek, hogy a fenekemre estem, és csúszdázok lefelé a lépcsőn, amikor az iszonyú fájdalom eljut a tudatomig. Körbenézek, mintha szégyen lenne elesni, mint az oviban, amikor hatalmas harsány nevetés követett egy-egy pofára esést. Aztán megrázom magam és felállok. Fejem ok, kezem nem tört, farizmom viszont, mint egy hatalmas kemény dió. Úgy megduzzadt. Alig kapok levegőt a sokktól.... Újra felpörög az idő. Lányom kisegít, kocsiba berak, Uzsoki balesetire bevisz..Az orvos rendkívül türelmes, pedig én lehetek ma legalább a 100. betege. Ilyen nap van ma. Esik az eső, törnek-zúznak a járókelők.... Vizsgálat, röntgen, recept, botorkálás. Nagyon erős zúzódás!- mondják..."



Meztelen szoptatós fotóval kampányol a bloggerhttp://www.life.hu/drlife/20171117-meztelen-szoptatos-fotojaval-kampanyol-a-blogger.htmlMeztelen szoptatós fotót tett közzé az egyik népszerű blogger az Instagramján. Tettéért rengeteg elismerő kommentet kapott. Dr. Life--Székhelyi József betegségéről nyilatkozott: nem tüdőrákja van, valahol máshol van a bajhttp://www.life.hu/drlife/20171117-szekhelyi-jozsef-betegsegerol-nyilatkozott.htmlSzékhelyi József színművészről egy mellkasi beavatkozás során derült ki, hogy sokkal nagyobb a baj, mint hitték. A minták ugyanis áttétet mutattak. A színész most nyiltkozott a problémáról, és leszögezte, felveszi a harcot. Dr. Life--Ritka rendellenességgel született a kisfiú, Archie Innes: nincsenek szemeihttp://www.life.hu/drlife/20171117-szem-nelkul-szuletett-a-kisfiu-archie-innes.htmlA 10 hónapos Archie Innes ritka rendellenességgel született: nincsenek szemei, és a motorikus képességei sincsenek rendben. A műtétek nagyon sok pénzbe kerülnek, a kétségbeesett anya pedig minden erejével próbál adományokat gyűjteni, hogy a kisfia egészséges lehessen. Dr. Life--Mellkisebbítő műtéten esett át egy 12 éves fiúhttp://www.life.hu/drlife/20171117-mellkisebbito-muteten-esett-at-egy-12-eves-fiu.htmlMellkisebbítő műtétet kellett elvégezni egy kínai fiún, mert a mellei akkorára nőttek, mint egy 18 éves lányé - írta meg a 24.hu. A komoly operáció három órán keresztül tartott. Dr. Life--Benkő László műtétje előtt egy nappal úgy döntött, nem alszik a kórházban: hazamenthttp://www.life.hu/drlife/20171117-benko-laszlo-egy-nappal-a-mutetje-elott-ment-haza.htmlBenkő Lászlót daganatos megbetegedés miatt kellett megműteni, az operáció előtt egy nappal pedig már a kórházban kellett lennie. A zenész azonban úgy döntött, hogy ő nem tölti bent az estét: fogta magát, és hazament. Dr. LifeFotó: Bielik István - Origo18 műtéten esett át Cody Hall, a súlyos arcdeformitással született nő: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20171117-18-muteten-esett-at-cody-hall-a-sulyos-arcdeformitassal-szuletett-no.htmlSúlyos arcdeformitással született Cody Hall, de mára ennek nyoma sincs. 18 műtéten esett át, végül gyönyörű és ragyogó menyasszonyként állt oltár elé: a nehéz kezdetnek boldog vége lett! Dr. Life



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.