alkoholfüggőség iró alkoholizmus alkohol Karafiáth Orsolya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karafiáth Orsolya írónő polgárpukkasztó és őszinte megnyilatkozásait sokszor hallottuk már. Ő az a magyar híresség, aki bármiről kendőzetlenül elmondja véleményét. Ha kell, saját magát is górcső alá veszi. Ezúttal is ez történt.

Karafiáth Orsi a Story Tv Arckép című műsorában vallott alkoholizmusáról. Szerinte ő még nem számított nagy ivónak, de még éppen időben hagyta abba - írta meg a Blikk.

"Én olyan iszonyú nagy mennyiséget nem termeltem be, szóval két-két és fél üveg bor egy nap, az nem olyan nagyon sok. Azok jó része, akik ugyanebben a társaságban víg ivók voltak, valaki már meghalt, valaki az alkoholizmussal, dohányzással összefüggő betegségben szenved. Szörnyű történetek vannak körülöttem.

Nagyivó voltam, épp' a határon.

Szerintem a legjobbkor mentem el terápiára."

Live videóban tudatta állapotát Wonder Tracy az agyműtéte utánhttp://www.life.hu/drlife/20171119-videoban-tudatta-allapotat-wonder-tracy-az-agymutete-utan.htmlWonder Tracy, az Édes élet sztárja néhány napja esett át egy súlyos agyműtéten, ugyanis a közelmúltban daganatot diagnosztizáltak nála. Dr. LifeOrigoA súlyosan beteg Fábián Juli hírt adott magáról: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20171101-fabian-juli-hirt-adott-magarol-foto.htmlFábián Juli nyíltan vállalta, hogy őt is megtámadta gyilkos kór, ami miatt kényszerpihenőt kellett beiktatnia. A fél ország aggódik érte, az énekesnő azonban nem sokszor mesél állapotáról. Ezúttal azonban végre megszólalt. Dr. Life--Angelina Jolie ijesztően sovány lett: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20171022-angelina-jolie-ijesztoen-sovany-lett-foto.htmlAngelina Jolie elképesztően sovány, sokan aggódnak érte...Dr. Life--Nádai Anikó egyik vendége durván megcsonkította magát: videóhttp://www.life.hu/drlife/20171019-nadai-aniko-egyik-vendege-durvan-megcsonkitotta-magat-video.htmlElképesztő vendége volt Nádai Anikónak az #Anikóshow-ban. A fiatal férfi komoly átalakításokon esett át, hogy végre elfogadhassa magát. Dr. LifeOrigoMickey Rourke átszabatta az orrát: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20171011-mickey-rourke-atszabatta-az-orrat-foto.htmlNem rendhagyó dolog, hogy a világsztárok kés alá fekszenek, hogy tökéletesítsék külsejüket. Mickey Rourke is így tett. Ő maga tudatta a hírt.Dr. Life--Életveszélybe került a Barátok közt Berényi Mikijehttp://www.life.hu/drlife/20170922-eletveszelybe-kerult-a-baratok-kozt-sztarja.htmlSzőke Zoltán karaktere, a Barátok közt Berényi Miklósa ismét életveszélybe került... Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.