Alkoholizmusa miatt hagyta el párja Karafiáth Orsolya írónőt

ital függőségek alkoholizmus Karafiáth Orsolya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karafiáth Orsi a Story Tv Arckép című műsorában vallott alkoholizmusáról. Elmondta, terapeutája szerint a nagyivó-lét és az alkoholizmus határán volt, amikor segítséget kért. A beszélgetésből kiderül, egy barátnője unszolására vállalta a kezelést, ugyanis széthullóban volt már az élete. 

Orsi az interjúban sok egyéb mellett arról is őszintén beszélt, hogy párja is megelégelte az ivászatait és szakított vele. A férfi egy idő után rosszul viselte, hogy barátnője és az ő barátai folyamatosan közös lakásukban mulatoznak, és besokallt. Az írónő ma már úgy látja, ez teljesen érthető. Bár 8 éve nem iszik egy kortyot sem, a mai napig felépülő függőnek vallja magát.

A teljes beszélgetést itt meg is nézheted:

Pikkelysömör: az alattomos bőrbetegség, ami még mindig bujkálásra készteti az emberekethttp://www.life.hu/drlife/20171030-a-pikkelysomorrel-elok-varhato-elettartama-mintegy-4-5-evvel-rovidebb.htmlMég ma is sok tévhit él az emberekben a pikkelysömörről. Az egyik ilyen, hogy fertőző-e ez a bőrbetegség. Vannak, akik speciális diétával és öngyógyítással próbálják meg kezelni a tüneteket, pedig a legfontosabb, hogy időben szakorvoshoz kerüljön a beteg. Dr. LifeOrigoPokorny Lia egy darabig nem vállal új szerepeket http://www.life.hu/drlife/20171120-betegsege-miatt-nem-vallal-ujabb-szerepeket-pokorny-lia.htmlPokorny Lia komoly fájdalmakkal küzd, valószínűleg műtétre szorul, ezért elhatározta: egy darabig nem vállal újabb szerepeket. Dr. Life--Nyílt levelet írtak a szívátültetésen átesett kisfiú szüleihttp://www.life.hu/drlife/20171028-a-szivatultetesen-atesett-kisfiu-szuleinek-nyilt-levele.htmlMax Johnson szülei megindító nyílt levelet írták. Emma és Paul Johnson csak remélik, hogy üzenetük eljut az ismeretlen szülőkhöz, akik felajánlották halott gyermekük szívét, ezzel pedig megadták az esélyt arra, hogy fiuk, a kilencéves Max életben maradjon. A kissrácon idén augusztusban végeztek szívátültetést, ez volt az egyetlen lehetősége arra, hogy valaha elhagyhassa a kórházat. Dr. Life--Live videóban tudatta állapotát Wonder Tracy az agyműtéte utánhttp://www.life.hu/drlife/20171119-videoban-tudatta-allapotat-wonder-tracy-az-agymutete-utan.htmlWonder Tracy, az Édes élet sztárja néhány napja esett át egy súlyos agyműtéten, ugyanis a közelmúltban daganatot diagnosztizáltak nála. Dr. LifeOrigoHalotton végezték el az első fejátültetésthttp://www.life.hu/drlife/20171118-vegrehajtottak-az-elso-fejatultetest-halotton-sergio-canavero-modszere.htmlAhogy már írtunk róla, 2015-ben jelentette be Dr. Sergio Canavero olasz sebész, hogy két éven belül sor kerülhet az első emberi fejátültetésre. A hír hatalmas vitát váltott ki szakmai körökben és etikai szempontból is támadták. Mindezek ellenére egy fiatal mozgásképtelen orosz férfi, Valerij Szpiridonov önként vállalta, hogy aláveti magát a szokatlan operációnak. Az állatkísérletek azonban nem igazolták, hogy a férfi a műtét után tud majd járni, az visszalépett a beavatkozástól, ezért kínai önkéntest keresnek a beavatkozáshoz. A módszer kiötlője most azonban nagy bejelentést tett. Dr. Life--Karafiáth Orsolya, író alkoholproblémáiról vallott: videóhttp://www.life.hu/drlife/20171120-karafiath-orsolya-iro-alkoholproblemairol-vallott-video.htmlKarafiáth Orsolya írónő polgárpukkasztó és őszinte megnyilatkozásait sokszor hallottuk már. Ő az a magyar híresség, aki bármiről kendőzetlenül elmondja véleményét. Ha kell, saját magát is górcső alá veszi. Ezúttal is ez történt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.