Intenzív osztályon kezelik Jirí Menzel rendezőt

Fotó: Bielik István - Origo -
rendező Jirí Menzel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos fejműtétje után egy prágai kórház intenzív osztályán kezelik Jirí Menzel filmrendezőt.

Jirí Menzel állapotáról egyelőre nincs sok információ, a kórház ugyanis nem adhat ki semmilyen tájékoztatást. Csupán annyit lehet biztosan tudni, hogy a 79 éves rendező a múlt hét végén tért vissza Prágába a szabadságáról, majd azonnal kórházba vitték. A hírek szerint a fejműtétje több óráig tartott, jelenleg az orvosok mesterséges kómában tartják.

Színészként több mint 80 filmben játszott, rendezőként legnagyobb sikerét 1967-ben érte el, amikor Oscar-díjat kapott a Szigorúan ellenőrzött vonatok című alkotásáért.

Jiří Menzelt intenzív osztályon kezelik Fotó: Bielik István - Origo
Így élnek ma az egykori sziámi ikrek: fotók! http://www.life.hu/drlife/20171122-szetvalasztottak-a-fejuknel-osszenott-ikerlanyokat.htmlAz egyik legveszélyesebb eset, mikor két ember a koponyájánál van összenőve. Ez a két kislány azonban a szerencsének és az orvostudománynak hála túlélte a szétválasztó operációt. Dr. Life--Akkorát élvezett a férfi, hogy reggelre megromlott a látása (18+)http://www.life.hu/drlife/20171122-orgazmusa-miatt-romlott-meg-a-ferfi-latasa.htmlGondolnád, hogy egy gigantikus szexélmény akár a látásodba is kerülhet? Ez a férfi egy pillanatra átélte a pánikot, de szerencsére rendbe jött. Dr. LifeThinkstockA hideg időjárás hatással van a testedre: íme, 5 dolog, ami megtörténhethttp://www.life.hu/drlife/20171122-a-hideg-idojaras-5-hatasa-a-testre.htmlVisszafordíthatatlanul közeledik a tél, a fagyos, szürke, borongós idő pedig nemcsak az emberek kedvére van hatással, hanem a szervezetre is. A hideg idő furcsa dolgokat művelhet a testtel, íme, 5 dolog, ami megtörténhet a szervezetünkkel a mínuszok alatt. Dr. Life--5 tipp a fáradt szemek ellenhttp://www.life.hu/drlife/20171106-tippek-a-faradt-szemek-ellen.htmlA fáradt szem alatt megjelennek a karikák, de jellegzetes tünet a szemszárazság is. Hogyan védekezhetünk ellene? Íme, néhány szuper tipp! Dr. Life--D-vitaminnal az alacsony libidó ellen (18+)http://www.life.hu/drlife/20171121-kuzdj-d-vitaminnal-az-alacsony-libido-ellen.htmlNem kell azonnal megijedni, ha nincs kedved a szexhez. Teljesen egyszerű okai is lehetnek a lecsökkent libidónak. Dr. LifeThinkstockKim Nobel az anya, akinek 20 különböző személyisége vanhttp://www.life.hu/drlife/20171121-kim-nobel-az-anya-akinek-20-kulonbozo-szemelyisege-van.htmlKim Nobel kívülről egy átlagos nőnek tűnik, de igazából 20 különböző személyiség lakozik a testében. Az élete nem könnyű, hiszen sem a párkapcsolatok terén, sem pedig a gyermeknevelésben nem segítette őt, sőt el is vették tőle a lányát. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.