Tóth Vera: férfiakat meghazudtoló izomtömeg van rajtam

Fotó: Polyák Attila/Origo -
műtét fogyás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra kés alá feküdt Tóth Vera: az énekesnőn fogyása miatt korrekciós műtétet kellett végrehajtani.

Korrekciós műtétet kellett végrehajtani Tóth Verán. A Sztárban sztár + 1 kicsi zsűritagja tavaly esett át gyomorszűkítő operáción és azóta alaposan lefogyott. A hirtelen fogyáshoz nem tudott alkalmazkodni a bőre, ezért volt szükség az újabb beavatkozásra.

Tóth Vera azt mondja, soha nem lesz Audrey Hepburn Fotó: Polyák Attila - Origo

„Annyit elárulok, hogy több mint negyven kiló felesleg ment le, miközben harminchárom kiló izom van rajtam. Férfiakat meghazudtoló izomtömeg van rajtam, ezért sem leszek soha egy Audrey Hepburn. Egy ilyen mértékű fogyásnál elkerülhetetlen, hogy megereszkedjen a bőr. A lehetséges plasztikai műtétek nehezén már túl vagyok, de vár még rám egy-két korrekció." – nyilatkozta a hot! magazinnak az énekesnő.

Nem lesz esküvő: Lola elköltözött vőlegényétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-nem-lesz-eskuvo-lola-elkoltozott-volegenyetol.htmlÚgy tűnik, mégsem lesz esküvő: Lola és párja szakítottak, és immár másodjára fújták le a lagzit. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huVajna Timi szexi fehérneműben pózol az ágyban - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-vajna-timi-szexi-fehernemuben-pozol-az-agyban-foto.htmlIsmét egy szexi fotót posztolt magáról Vajna Timi: ezúttal fekete bugyiban és melltartóban pózol az ágyban. TV + Sztárok--"Szerelmes lettem" - Cuki fotót posztolt Liluhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-szerelmes-lettem-cuki-fotot-posztolt-lilu.htmlTündéri fotót osztott meg követőivel Lilu, a műsorvezető egy kiskutyát tart a kezében. TV + SztárokOrigoMegmutatta 8 hónapos kislányát Som-Balogh Edina - Tündéri fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-megmutatta-8-honapos-kislanyat-som-balogh-edina-tunderi-foto.htmlMegmutatta 8 hónapos kislányát Som-Balogh Edina: a színésznő egy tündéri fotót osztott meg közösségi oldalán. TV + Sztárok--Helyiek állítják: megjelent Akasztón Stadler József szellemehttp://www.life.hu/sztarok/20171130-helyiek-allitjak-megjelent-akaszton-stadler-jozsef-szelleme.htmlAlig pár napja temették el Stadler Józsefet, a helyiek most állítják: Akasztón megjelent a vállalkozó szelleme. TV + Sztárok--Folyamatosan esik: néhol már 20 centis a hóhttp://www.life.hu/news/20171130-folyamatosan-esik-nehol-mar-20-centis-a-ho.htmlAz ország bizonyos részein már 20 centiméter a hó vastagsága. Jelenleg több megyében is havazik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.