Újratanul járni Törőcsik Mari

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
betegség Törőcsik Mari kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már 10 hónapja a szombathelyi kórházban ápolják Törőcsik Marit. A színésznő jobban van, de újra kell tanulnia járni. 

Már nincs ágyhoz kötve Törőcsik Mari, naponta többször is sétálgat orvosa segítségével. "Újból tanítanak járni, de néhány lépéstől sajnos már úgy kifáradok, hogy a nap további részét szinte végigalszom. A fő sétáltatóm egyébként a főorvos asszony" - nyilatkozta Törőcsik Mari a Story Magazinnak.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Szente Vajk lehet Kerényi Miklós Gábor utódja az Operettszínházbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-szente-vajk-lehet-kerenyi-miklos-gabor-utodja-az-operettszinhazba.htmlA Budapesti Operettszínházban tárgyalt Szente Vajk. Lapinformációk szerint ő léphet a szexuális zaklatások vádjával elbocsátott Kero helyére. TV + SztárokOrigoNapközben is mínuszokra lehet számítanihttp://www.life.hu/news/20171130-napkozben-is-minuszokra-lehet-szamitani-idojaras.htmlMár nem csak hajnalban, de napközben is nagyon hideg lesz. News--Szinetár Dóra még egy ideig főállású anyuka lenne Benjámin melletthttp://www.life.hu/csalad/20171128-szinetar-dora-meg-egy-ideig-foallasu-anyuka-lenne.htmlImádja a gyermekével, Benjáminnal töltött perceket Szinetár Dóra. A háromgyerekes édesanya a következő időszakot is a családjának szenteli, és a tervek szerint a jövő ősszel vállal majd egy-két szerepet az Operettszínházban. CsaládOrigoRitkán látott férjével, Csabával fotózkodott Stahl Judithttp://www.life.hu/sztarok/20171128-ritkan-latott-ferjevel-csabaval-fotozkodott-stahl-judit.htmlKülönleges fénykép készült Stahl Judit 49. születésnapja alkalmából. TV + Sztárok--Istenes Bence szerint Kiss Rami jól vezette az X-Faktort, sokat fejlődötthttp://www.life.hu/sztarok/20171126--istenes-bence-szerint-kiss-rami-jol-vezette-az-x-faktort-sokat-fejlodott.htmlAz X-Faktor fináléját Kiss Ramóna helyett Istenes Bence vezette, hiszen Rami a Celeb vagyok, ments ki innen! miatt már Afrikában van. Bence elmondta, soha még annyi üzenetet nem kapott, mint amikor bejelentette, ő lesz az utolsó adás műsorvezetője. Ennek lehetséges okairól, valamint Ramiról is elmondta Bence a véleményét.TV + Sztárok--Brazil specialista kezeli majd az X-Faktor-győztes Riccóthttp://www.life.hu/drlife/20171128-brazil-specialista-kezeli-majd-az-x-faktor-gyoztes-riccot.htmlA 2009-ben autóbalesetben lebénult szlovák származású Ricco Claudiával közös 20 millió forintos X-Faktor nyereménye nagy részét a gyógyulására szeretné fordítani. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.