Agyrázkódást szenvedett Xantus Barbara

Forrás: Facebook -
színésznő Xantus Barbara baleset agyrázkódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy színpadi baleset miatt ütötte meg a fejét Xantus Barbara, és mint később kiderült: agyrázkódást szenvedett. 

Xantus Barbara a Turay Ida színház egyik előadása közben szenvedett balesetet. A Férfiak a fejükre estek című darab közben megbotlott, és hatalmasat esett a színpadon. Mindenki nagyon megijedt, de mivel látszólag nem történt komolyabb baj, tovább folytatta az előadást.

"Hatalmasat koppant a fejem, amikor a földre zuhantam. Hirtelen fel sem fogtam, mi történt. Mindenki nagyon megijedt. Persze az előadás nem állhatott le, így gyorsan felpattantam, de szörnyű fejfájás gyötört az előadás végéig" - mesélte a híresség, aki másnap orvoshoz fordult, mert továbbra sem enyhültek a tünetei.

Szerencsére csak enyhe agyrázkódást kapott, nem kellett kórházba mennie Forrás: Facebook

A vizsgálatokat követően kiderült, hogy Barbara enyhe agyrázkódást szenvedett, de szerencsére már sokkal jobban érzi magát:

"Most már minden a legnagyobb rendben, jól vagyok! Hamar össze kellett szednem magam, hiszen gőzerővel készültem a csütörtök esti Kávéház a vén fiákerhez című darab bemutatójára" - írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.