Hamvasztásra vitték a babát, de kiderült, hogy mégis él

Forrás: Shutterstock -
halál szülés gyermek India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamvasztásra vitték a gyermeket, amikor kiderült, hogy még él - a morbid történet sajnos tényleg igaz, méghozzá Indiában történt nem is olyan rég.

Az elképesztő sztoriról a CNN számolt be: az indiai Új-Delhiben pár napja ikergyermekeknek adott életet egy nő, ám az anyának azt mondták, a kislány halva született, a kisfiú pedig a születése után 2 órával vesztette életét. Az elkeseredett szülők egy zsákban kapták meg az aprócska holttesteket, amelyekkel elindultak a hamvasztásra. Útközben azonban észrevették, hogy a zsák mozog. Kibontották és kiderült, hogy a kisfiú még él.

Kiderült, hogy a baba mégsem halt meg Forrás: Shutterstock

„Egyszerűen sokkolt, ami történt. Nem hittem a szememnek" – nyilatkozta a kisfiú nagyapja, majd hozzátette, nem akarja, hogy a gyermeket abban a kórházban ápolják tovább, mert ezek után már nem tudni bízni az orvosokban.

A kórház ezt követően egy rövid közlemény adott, ki, amelyben kijelentették, a baba semmilyen életjelet nem mutatott, ugyanakkor megkezdik a belső vizsgálatot ezzel a nem mindennapi, megrázó esettel kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.