Geszti Péter 18 évesen majdnem megvakult

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória -
betegség vakulás Geszti Péter szem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geszti Péter szokásától eltérően ezúttal a problémáiról is beszélt a Lakástalkshow vendégeként. A dalszövegíró elmondta, hogy 18 évesen majdnem megvakult.

Dalszövegíróként, rapperként és reklámszakemberként is dolgozik Geszti Péter, akit többnyire vidámnak és kiegyensúlyozottnak látnak az emberek, pedig ő is átélt sok nehézséget az életében. Ezekről a Lakástalkshow című műsorban beszélt, ahogy egy komoly egészségi problémájáról is, amelynek következtében majdnem megvakult.

Geszti Péter 18 évesen majdnem megvakult Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória

borzasztóan szenvedtem egy éven, másfél éven keresztül, operáltak, megéltem azt, hogy megvakulok a bal szememre,

„Átmentem valamin, ami nem tartozik hozzá a normál élethez és ugyanígy a családi drámák, az, ahogy a nővérem meghalt, aztán ahogy az apám meghalt, ez a betegség dolog összerakott egy olyan típusú pszichét, ami a mai napig bennem nem egy negatív, keserű gondolkodást és erőteret rakott össze, hanem azt a szándékot, hogy mindig pozitívan kell gondolkodni"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.