1,7 méteres fémcső szúrta át egy nő nyakát: fotók! (18+)

Forrás: NORTHFOTO/Newslions / SWNS.COM/Newslions / Swns.Com -
műtét életveszély baleset felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes eset történt egy indiai nővel: kész csoda, hogy életben van. 

Brutális baleset történt egy 45 éves indiai nővel, akit életveszélyes állapotban szállítottak kórházba. Radhika Devi leesett a saját házának teraszáról, és az alatta lévő másik lakóház egyik tartóoszlopára zuhant.

A cső a mellkasánál hatolt be, és a nyaka hátulsó oldalán jött ki a testéből Forrás: NORTHFOTO/Newslions / SWNS.COM/Newslions / Swns.Com

Ennek következtében egy 1,7 méteres fémcső fúródott a testébe, amely a mellkasánál hatolt be, és a tarkójától nem messze lyukadt ki. Azonnal kórházba szállították, ahol az orvosok 3,5 órán át küzdöttek érte.

Szerencséjére az orvosok megmentették az életét Forrás: NORTHFOTO/Newslions / SWNS.COM/Newslions / Swns.Com

Szerencsére műtéti úton sikerült eltávolítani a fémrudat, amely csodával határos módon semmilyen létfontosságú eret vagy szervet nem sértett fel. Radhika Devi később elárulta, hogy nem bízott a túlélésben:

Nem érintett fontos szervet vagy ereket a fémcső, ezért nem halt bele a sérüléseibe Forrás: NORTHFOTO/Newslions / SWNS.COM/Newslions / Swns.Com

"Mikor ott lógtam a csövön, biztos voltam benne, hogy meghalok. Ezért nagyon hálás vagyok a szomszédoknak, a családomnak és nem utolsó sorban az orvosoknak, ugyanis nélkülük már nem lennék itt. És köszönöm az életnek, hogy kaptam még egy lehetőséget" - írta meg a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.