Fodor Zsóka különleges kapcsolatot ápol a beteg Benkő Lászlóval

Fotó: Bielik István - Origo -
betegség Benkő László Fodor Zsóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benkő László mindent megtesz azért, hogy végre meggyógyuljon, melyben sokan segítenek is neki. Fodor Zsóka is támogatja a zenészt, hsizen nekik rendkívül különleges kapcsolatuk van: gyerekkorok óta barátok. 

Benkő Lászlónak komoly problémával kellett szembenéznie az elmúlt hónapokban, a máján ugyanis nyáron rákot találtak. A zenész már túl van a műtéten, összesen öt daganatot távolítottak el, de a teljes felépülés még várat magára. Pedig Fodor Zsóka nagyon várja már, hogy találkozzanak, ők ugyanis nagyon különleges kapcsolatot ápolnak: ha meglátják egymást, egyből elfelejtik a fájdalmakat.

Benkő Lászlót Fodor Zsóka is támogatja Fotó: Bielik István - Origo

Kivételesen jó a kapcsolatunk, nagyon szeretjük és tiszteljük egymást.

"Boldogsággal tölt el, hogy javult az állapota. Mindenben mellette álltam eddig is, ezután is így lesz. Megmondtam neki, ha végre túl lesz ezen a nehéz időszakon, akkor elviszem kocsmázni. Már alig várom"Ripostnak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.