Benkő László túl van a rákos betegsége nehezén

Fotó: Bielik István - Origo -
rákos beteg műtét Omega Benkő László egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benkő László boldogan mesélt a jelenlegi állapotáról: úgy néz ki egy időre elfelejtheti az orvosokat és a kórházat is. 

Ahogy azt már megírtuk, Benkő Lászlónál az év első felében rákot diagnosztizáltak, de az Omega híres billentyűse azt mondta: "ne essünk kétségbe." A legendás zenész hamar elkezdte a kemoterápiát, ám a zeneléséről nem volt hajlandó lemondani. Állítása szerint őt ez élteti, ezért szüksége van rá a gyógyuláshoz.

A 74 éves sztár derekasan harcolt önmagáért, hogy az állapota operábilis legyen. Azt mesélte, hogy már tudja, mit jelent az a rejtett erőtartalék, ami minden emberben benne van. Hiszen a kemoterápia olyan mellékhatásokkal jár, amelyeket senkinek sem kívánna.

Órási örömhírt kapott Benkő László Fotó: Bielik István - Origo

Novemberben pedig műtőasztalra került, és eltávolították a máján talált daganatot. A zenész szerencsére nagyon jól reagált a beavatkozásra, már másnap kirobbanó formában érezte magát. Most pedig újabb örömhíreket kapott:

„Még fél évvel ezelőtt is rémülettel, szorongással tudtam csak erre a betegségre gondolni, a szó hallatán összeugrott a gyomrom. Akár hiszik, akár nem, ma már nincs így! Olyan pozitív tapasztalatokat szereztem a kezelések során, hogy nem ijeszt halálra ez a szó.Én már kaptam egy szép ajándékot az ünnepekre: fél évig a kórház környékére sem kell mennem!" - írta meg a Story Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.