Intenzív osztályra vitték Robbie Williamst

betegség Robbie Williams kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Intenzív osztályra került Robbie Williams, ezért volt kénytelen lemondani őszi koncertjeit. Az énekes most mesélte el, mit történt valójában.

Robbie Williams, aki nemrég meztelenül reklámozta új könyvét, az egyik szeptemberi koncertje közben kezdett fejfájásra panaszkodni és úgy érezte, a karja is zsibbad. A fellépés után azonnal bevitték az egyik londoni kórházba, ahol 7 napot töltött az intenzív osztályon.

„Vérvételt és több másik vizsgálatot is végeztek a szívemen és a fejemen, és találtak egy rendellenességet az agyamban, ami olyan volt, mintha vér lenne. Nagyon ijesztő volt és nem is dönthettem semmiről, egyből átszállítottak az intenzív osztályra" – mesélte az énekes a The Sunnak.

Végül pár nap után kiengedték és két hónapig otthonában, Los Angelesben kellett pihennie.

Robbie Williamsnek le kellett mondania őszi koncertjeit Fotó: Polyák Attila - Origo
Megtalálták Som Lajos eltűnt kalapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20171214-megtalaltak-som-lajos-eltunt-kalapjat-es-portrejat.htmlKiderült, hol van a Som Lajos ravataláról eltűnt kalap és portré: a személyes tárgyakat az özvegy vitte magával. TV + Sztárok--Így alhatsz kényelmesen nagy cicikkel Voksán Virág szerint: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171214-igy-lehet-kenyelmes-az-alvas-nagy-mellekkel-voksan-virag-szerint.htmlIntim titkot osztott meg a tévénézőkkel Voksán Virág az Appra magyar! egyik adásában: videó! TV + Sztárok--Megyeri Csilla: "Végre én is rusnya vagyok!"http://www.life.hu/sztarok/20171214-megyeri-csilla-vegre-en-is-rusnya-vagyok.htmlVégre én is rusnya vagyok! – jelentette ki a rusnyázó műsorvezető, Megyeri Csilla az Ázsia Expressz című műsorban. TV + Sztárok--Gáspár Laci meg akart halni, mikor nem jutott be a Megasztárba: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171214-gaspar-laci-meg-akart-halni-mikor-nem-jutott-be-a-megasztarba.htmlFotó: Polyák Attila - OrigoGyermekei nélkül karácsonyozik Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20171214-gyermekei-nelkul-karacsonyozik-iden-hajdu-peter.htmlHajdú Péter idén az édesanyjával kettesben karácsonyozik, a gyerekek ugyanis Sarka Katával lesznek szenteste. TV + SztárokOrigoGyönyörű kislány érkezett a Beckham családba - El lehet olvadni tőlehttp://www.life.hu/sztarok/20171214-gyonyoru-kislany-erkezett-a-beckham-csaladba-el-lehet-olvadni-tole.htmlÚjabb baba született David Beckham családjában: a kis Peggy-t meg is mutatta a büszke nagybácsi. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.