Így állt lábra a 3 éves tolókocsis kislány

Forrás: #ThisMorning -
betegség karácsony ajándék kislány Mikulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívszorító tévéfelvételen sír az internet népe: egy 3 éves kislány a Télapó kedvéért kelt fel a tolókocsijából. 

Rendkívül megható a kis Esme Hodge találkozása a Mikulással. Az öreg szakállas ajándékkal is készült a gyermeknek, amit személyesen adott át neki. A 3 éves kislány annyira izgatott volt és boldog, hogy a Mikulás kedvéért még a tolókocsijából is kiszállt, és tett néhány lépést. hogy elérhessen hozzá.

Íme a pillanat, mikor odaér a Mikuláshoz Forrás: #ThisMorning

A kis Esménél tavaly diagnosztizáltak egy úgy nevezett "spastic diplegia" nevű betegséget, amely az agyi bénulás egyik formája. Eleve koraszülöttként érkezett a világra, és a szüleinek hamar feltűnt, hogy nem úgy fejlődik, mint a többi gyerek.

Szívszorító felvétel készült a különleges pillanatról Forrás: #ThisMorning

Az angol származású család Amerikába utazott, ahol egy 80000 font értékű (kb. 27-28 millió forint) kezelést kapott. Ennek köszönhetően pedig lassan, de javulni kezdett az állapota. Múlthét vasárnap pedig mindenki láthatta élő adásban, ahogy a kislány a Télapó kedvéért minden erejével összeszedve megtette az első lépéseit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.