"Kutya bajom" - Gesztesi Károly napi három órát edz

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
forgatás orvos Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Naponta három órát edz és egy alapos orvosi vizsgálaton is részt vett nemrég Gesztesi Károly, aki egy igen mozgalmas évnek néz elébe.

Eseménydús év vár Liptai Claudia exférjére, Gesztesi Károlyra, aki A miniszter félrelép című színdarabban játssza az egyik főszereplőt, emellett pedig egy tévés munkába is belevág, amelyről egyelőre nem árult el részleteket. Emiatt nagyon fontos, hogy jó kondiban legyen, és egészsége érdekében az életmódjára is nagyon odafigyel.

"Teljes körű egészségügyi kivizsgálásra adtam a fejem. Panasz nélkül mentem el az orvoshoz, minden értéket kielemeztek, amelynek eredményeként megállapították, hogy kutya bajom, és a következő 55 évemnek is bátran nekivághatok! Rengeteg élsportoló barátom van, akiknek a versenyek miatt kötelező orvosi vizsgálaton kell átesniük, és úgy gondoltam, nekem sem ártana egy nagylabor. Emellett már fél éve elkezdtem a napi három óra edzést, reggel sportolok, aztán vár a munka." – árulta el az 54 éves színész a Blikknek, majd hozzátette, már a két ünnep között és szilveszterkor is dolgozni fog.

Gesztesi Károly nagyon odafigyel egészségére Fotó: Zsigmond László/Life.hu
Babát vár a csinos magyar műsorvezető, Takács Ritahttp://www.life.hu/sztarok/20171222-babat-var-a-csinos-magyar-musorvezeto-takacs-rita.htmlMásodik gyermekét várja a Sport TV csinos műsorvezetője, Takács Rita. A kicsi januárban látja meg a napvilágot. TV + Sztárok--Tóth Gabi új frizurát villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171222-toth-gabi-uj-frizurat-villantott-foto.htmlTóth Gabi alaposan megváltoztatta a külsejét, legalábbis ami a frizuráját illeti: ezúttal göndör hajra váltott. TV + SztárokOrigoRadics Gigi vége smink nélkül is megmutatta arcát - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171222-radics-gigi-vege-smink-nelkul-is-megmutatta-arcat-foto.htmlNem mindennapi szelfit osztott meg követőivel Radics Gigi, a fiatal énekesnő ezúttal smink nélkül, természetes szépségében látható. TV + SztárokOrigoKiköpött apja Roberto Carlos magyar fia - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171222-kikopott-apja-roberto-carlos-magyar-fia-foto.htmlÉdesanyjával, Horváth Alexandrával Madridban él Roberto Carlos magyar fia, Cristofer. A kisfiú le sem tagadhatná édesapját, annyira hasonlítanak egymásra. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg alakját Pintér Tibor 20 éves barátnője, Fridahttp://www.life.hu/sztarok/20171222-bikiniben-mutatta-meg-alakjat-pinter-tibor-20-eves-baratnoje-frida.htmlMásodik lett a Miss Hungary 2017 szépségversenyen Pintér Tibor 20 esztendős barátnője, Friderika. A gyönyörű lány a verseny során bikiniben is megmutatta tökéletes alakját. TV + SztárokOrigoIkerlányai születtek Nick Vujicicnek - Tündéri fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171222-ikerlanyai-szulettek-nick-vujicicnek-tunderi-foto.htmlMegszülettek Nick Vujicic ikergyermekei. A tündéri Oliviáról és Ellie-ről már egy fotót is megosztott az immár négygyermekes édesapa. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.