Betegsége miatt nem sportolhat Szűcs Judith

Forrás: FEM3 -
betegség énekesnő sport Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő vallomást tett Szűcs Judith: elárulta, milyen betegségben szenved. 

Ahogy azt megírtuk, Szűcs Judith augusztusban töltötte be a 64. életévét, és nagyon büszke lehet magára, hiszen 60 felett is kirobbanó formában van. A csinos énekesnőn - aki eredetileg fodrásznak készült - egyszerűen nem fog a kor.

Szűcs Judith elmondta, milyen betegséggel küzd Forrás: FEM3

Éppen ezért nem meglepő, hogy egy 8 évvel fiatalabb férfi mellett találta meg a boldogságát, hiszen a szépségének sokan nem tudnak ellenállni. Judith a párja mellett igazi nőnek érezheti magát, és mindent bepótolhat, ami hiányzik az életéből. Ám a sok jó hír mellett sajnos Judith betegséggel küzd, amelyről a Kép-Regény című műsorban mesélt.

"Nem sportolhatok, mert olyankor borzasztóan szédülök: nem kap elég vért az agyam, a nyakcsigolyám nem működik megfelelően" - írta meg a Ripost.

Fiatalon vesztette el a szüzességét Szűcs Judith

A magyar énekesnő nagyon fiatalon találta meg élete első szerelmét, ezért nem meglepő, hogy a szüzességét is fiatalon vesztette el. Így emlékszik vissza Szűcs Judith!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.