Csalódtak a rajongók Dollyban: az énekesnő betegen állt színpadra

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
betegség Dolly koncert Fenyő Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Náthásan állt a 27-i Fenyő-ünnep koncerten színpadra Dolly, azért a rajongók egy része szerint nem hozta azt a színvonalat, amit vártak és megszoktak tőle. Többen a Facebookon adtak hangot nemtetszésüknek, az énekesnő szerint semmi gond nem volt. 

"Az est nagy csalódása Dolly volt, akinek információink szerint lázas betegsége miatt gyakorlatilag alig volt hangja. Dolly ennek ellenére vállalta a fellépést, amit sok rajongó bírált, de e nélkül nem történt volna meg, ami a koncertet szinte történelmivé tette" - idézi dr. Fehér Zoltánt, a Rockologia blog szerzőjét a Blikk. A lap arról is ír, hogy a Dolly Roll-rajongók zárt csoportjában is sokan arról írtak, csalódtak. "Most olvastam a hungáriás csoportban, hogy Dolly lázas beteg volt. Csak azért, hogy a gázsit megkapja, odalök egy ilyen förtelmet?" - háborgott egy hölgy. "Megdöbbentően rossz volt" - írta egy férfi. "Ha tényleg beteg volt, akkor ezt miért nem mondta be a mikrofonba?" - kérdezte valaki.

"Amikor Dolly énekelni kezdett, először arra gondoltunk, rossz lehet a hangosítás, de később már nem lehetett semmire fogni, mert a dalok szövegét is inkább mondta, mintsem énekelte. Sajnáltuk, mert nagyszerű koncert volt, de leginkább azon voltunk ledöbbenve, hogy ilyen betegen miért vállalta el" - nyilatkozta egy résztvevő.

A lap elére az énekesnőt is, aki állítja, nem volt lázas a koncerten: "Csak náthás voltam, és ez hallatszott is a beszédhangomon, de az énekléssel nem volt problémám. Egyszer sem ment el a hangom, és mindent úgy adtam elő, ahogy a próbák alatt is énekeltem, ráadásul nagyon jól éreztem magam. A közönség csodálatos volt" - jelentette ki.

Dollyt a Bors is megszólaltatta: "Elég náthás vagyok, sajnos engem is elkapott az influenza. Azok a kommentelők utálnak engem, ismerem azt a csoportot, és mindig rosszat írnak rólam. Más rajongók bezzeg el voltak ájulva, hogy milyen jól adtuk elő a dalokat. Igen, betegen énekeltem, de nem ez volt az első eset. Az Erkel Színházban például mellhártya-gyulladással léptem fel. Nem én vagyok az egyetlen ilyen előadó. Nem értem, miért kellene lemondanom a koncertet azért, mert egy kicsit beteg vagyok? A koncerten egyébként istenien éreztem magam, egyedül azon aggódtam, hogy ne a fellépés közben kezdődjön el a köhögés. Most már lázas is vagyok, de remélem, hamar meggyógyulok" - nyilatozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.