Kim Kardashian Kanye West tüdőgyulladás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosszul végződött Kim Kardashianék 2017-es éve: a híresség kisfia kórházba került. 

Kim Kardashian és Kanye West kisfia tüdőgyulladással került kórházba. A 2 éves kisfiút egy Los Angeles-i intézménybe vitték múlt hét csütörtökön. Egy közeli forrás szerint a gyermeket szombatig bent tartották, a szülők pedig felváltva rohangáltak be hozzá, hogy mindig legyen valaki mellette.

Szerencsére szombat óta Saint már otthon van, és szépen lábadozik. Így pedig a szexi modellnek már arra is volt ideje, hogy új frizurát csináltasson magának az új évre: a karácsonyt még szőke fürtökkel ünnepelte, de az új évet már barna loknikkal köszöntötte.

Dark hair for the new year?

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

A követők pedig imádják Kim régi/új frizuráját, ugyanis több, mint 1 millió kedveléssel jutalmazták a posztot.

Kim Kardashian bugyiban - Fotó!

Senki számára nem okoz már meglepetést, ha Kim Kardashian melleket mutat vagy éppen felső nélkül lép ki az utcára. Bizonyára ezt ő is tudja, így úgy gondolhatta, ezúttal a New York-i divathéten valami mást kell mutatnia. Mivel felülről már mindenhogyan láttuk, így aluról kaptunk betekintést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.