Terry Black ismét kigyógyulhat a rákból: hatott a kemoterápia

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
Terry Black rák kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már négyszer győzte le a gyilkos kórt Terry Black, de ötödjére is fel kellett vennie a kesztyűt, ám ő úgy érezte, erre nem lesz képes. Úgy tűnik azonban, hogy mégis van remény: ismét sikerülhet neki legyőzni a rákot. 

Terry Black fáradtnak és elgyötörtnek érezte magát, amikor ismét megkapta a pusztító diagnózist: az előadóművész újra rákos. Már négyszer győzte le a kórt, de úgy érezte, ötödjére már képtelen ezzel megküzdeni. Eldöntötte, hogy nem harcol ismét a rák ellen, ám most úgy tűnik, hogy mégis van számára remény: hatott a kemoterápia.

Terry Black ismét harcol a rák ellen Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

egyszerűen kiégetik a tüdőmből a rákot.

Blikknek

Terry Black eldöntötte, ki neveli majd fel gyerekeit?

Terry Black tüdőrákja kiújult, a diagnózis hallatán az előadóművész teljesen összetört. Úgy érezte, nem akar ötödjére is harcolni a gyilkos kór ellen, inkább arra használja az idejét, hogy lerendezze függőben lévő dolgait, és elrendezze gyermekei jövőjét. Akkor eldöntötte, kihez kerülnek majd a gyerekei, ha bekövetkezne a legrosszabb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.