Fiatalkori abortuszáról mesélt Luxus Vivi: videó!

Fotó: Polyák Attila - Origo -
terhesség Vasvári Vivien szülés abortusz Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Lakástalkshow legfrisebb adásában a Feleségek luxuskivitelben sztárjaival beszélgetett Lovász Láészló. Vasvári Vivien a terhességéről, és egy múltbéli traumájáról is mesélt. 

Ahogy azt már megírtuk, második csemetéjével terhes Vasvári Vivi, a Feleségek luxuskivitelben sztárja. A fiatal szépségnek már van egy lánya, ezért nagyon boldog, hogy ezúttal egy kisfiút hord a szíve alatt. Természetesen már nagyon várják párjával a kisfiú érkezését, és lázasan készülődnek a fogadására.

Vivi azonban arról is mesélt, hogy bizony nem minden kapcsolat alkalmas a gyermekvállalásra. 18 éves korában például teherbe esett az akkori párjától, akivel Vivi egyáltalán nem akart családot alapítani, mert biztos volt abban, hogy nem együtt fognak megöregedni:

Vasvári Vivien őszintén mesélt az abortuszáról, amelyen 18 éves korában esett át Fotó: Polyák Attila - Origo

"Nekem ráadásul volt 18 évesen egy abortuszom, és ez pont egy ilyen kapcsolatom volt. Hogy így a későbbiekben tudtam alapból, hogy mi nem is leszünk együtt mondjuk pár év múlva. Szóval most igazából, az ilyen embernek nyilván ne szüljön az ember. Hogyha már ezt magában is érzi. És nekem ezért volt egy abortuszom. (...) Nem azt mondom, hogy jót tettem a gyerekkel, viszont az én életemet az biztos, hogy teljesen tönkretette volna ez a kapcsolat" - mondta őszintén Vivi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.