Elárulta a hosszú élet titkát a 95 éves sorozatsztár, Betty White

Forrás: TVLAND -
sorozatsztár Betty White hosszú élet öregség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nap múlva tölti be 96. életévét a legendás színésznő, Betty White, aki nemrég elárulta, szerinte mi a hosszú élet titka.

Az örökifjú Betty White-ot a magyar nézők elsősorban az Öreglányok sorozatból ismerhetik, de láthatták őt az Enyveskezű Mikulás és a Több a sokknál című filmekben is. A hamarosan 96 esztendős színésznő most a Parade magazinnak árulta el, szerinte mi a hosszú élet titka.

Élvezd az életet! Koncentrálj a pozitív dolgokra és ne a negatívakra. Elcsépelten hangozhat, ugyanakkor nagyon sokan csak panaszkodnak, ahelyett, hogy azt mondanák, hogy ez egy jó dolog és ha körülnézel, igenis szép dolgokat látsz magad közül." – nyilatkozta a színésznő, aki hozzátette, szereti a hot-dogot és a vodkát sem veti meg. Talán ez is hozzájárul ahhoz, hogy ma is remekül néz ki?

A 95 éves Betty White élvezi az életet Forrás: TVLAND

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.