betegség pánikroham szépségkirálynő Kárpáti Rebeka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárpáti Rebeka az autójában lett rosszul, vezetés közben: remegett és sírt. Párja sietett segítségére.

Ő maga mesélt a Blikknek a történtekről.

"A kocsiban ültem a legnagyobb dugóban, késésben voltam, és rám tört egy pánikroham. Légszomjam volt, remegtem, a sírástól nem tudtam normálisan vezetni, és azt éreztem, hogy most valami történni fog velem. Azonnal leállítottam az autót, szerencsére nem történt nagyobb baj" - kezdte az egykori királynő."

Kárpáti Rebeka, Jóban Rosszban Forrás: TV2

"Amikor visszajöttem a Miss Universe-ről, volt egy rosszullétem, de a legborzasztóbb tavaly májusban volt, amikor a szakdolgozatomat írtam. Közeledett a határidő, tudtam, hogy az államvizsgára is tanulnom kell, emellett dolgoztam, ráadásul a családom magánéletében sem volt akkor minden rendben. Szóval összejöttek a dolgok, és amikor rohamom lett, egy órán keresztül sípolt a tüdőmben a levegő, sírtam, remegtem, csattogott az állkapcsom, a földön kellett lefogni.

Ez a legutóbbi is egy figyelmeztetés volt, hogy jobban figyeljek oda az időbeosztásomra, és ne hajszoljam magam túl. Kevesebbet fogok vállalni. A munkáimat ugyanígy csinálom tovább, de ha egy kávéról van szó valamelyik barátnőmmel, és azt érzem, már nem fér bele az erőmbe, akkor lemondom." mondta R. Kárpáti Péter lánya.

Szünet utáni visszatérés az oviba: Hasfájást és ágybavizelést is okoz a szorongáshttp://www.life.hu/drlife/20180105-szunet-utani-visszateres-az-oviba.htmlTéli szünet, síszünet, egy influenza okozta 1-2 hetes kényszerpihenő, a gyerekeknek is számos alkalommal kell visszaszokniuk a közösségbe. Ráadásul a legkisebbeknél az ősszel megkezdett beszoktatást minden visszatérésnél gyakorlatilag újra lehet kezdeni. Ez pedig a gyerekek számára is igencsak stresszes időszak. Dr. Life--Segítség, rengeteget nyertem!http://www.life.hu/drlife/20180104-a-szerencsejatek-lelektana.htmlÁldás vagy átok egy nagyobb nyeremény? Hogyan hat a személyiségünkre a szerencsejáték, és mi motiválja a függőket? Szakértővel beszélgettünk a szerencsejáték lélektanáról. Dr. Life--Megvágták a kisbaba arcát a császármetszés alatthttp://www.life.hu/drlife/20180108-megvagtak-a-kisbaba-arcat-a-csaszarmetszes-alatt.htmlCsászármetszéssel segítették világra a budapesti házaspár harmadik gyermekét, de a vágás során sajnos a kicsi arcát is megvágták. A szülők segítséget és jogászt is keresnek. Dr. Life--Ezekre figyelj a hétköznapokban, ha cukorbeteg vagyhttp://www.life.hu/drlife/20180103-ezekre-figyelj-ha-cukorbeteg-vagy.htmlA cukorbetegeknek nemcsak az adott étel szénhidrát-, és cukortartalmára kell figyelniük. A bőrápolás, vagy a kényelmes cipő kiválasztása legalább ennyire fontos! Dr. LifeOrigoKern András depresszióval küzd: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180108-kern-andras-depresszioval-kuzd-video.htmlKern András igazi arcát nagyon kevesen ismerik: a színpadon, ha kell, megnevetteti, ha kell, megríkatja a nézőt, de őt kevesen tudnák kacagásra bírni. A színész ugyanis évtizedek óta depresszióval küzd, ő maga nem is tud felhőtlenül örülni, még az antidepresszánsok mellett sem, amiket már nagyon régóta szed. Dr. LifeOrigoLebetegedtek a sztárok, kihagyták a Golden Globe-gáláthttp://www.life.hu/drlife/20180108-ezek-a-sztarok-nem-mentek-el-a-golden-globe-galara.htmlMiközben olyan hírességek is ellátogattak idén a Golden Globe-gálára, akiket már évek óta nem láttunk díjkiosztón, addig néhány rutinos színész és színésznő nem vett részt az eseményen. Ennek pedig többségében az influenza volt az oka. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.