Drogfüggőségéről vallott Tóth Olivér, a Barátok közt színésze

Forrás: SorozatWiki -
Tóth Olivér Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt színésze két évig függőként használta a kristály nevű drogot, aztán pedig alkalomszerűen nyúlt a szerhez, ha szükségét érezte. Tóth Olivér nagyon nehezen, óriási küzdelmek árán szabadult ki csak a drog bűvköréből, de jobb emberré vált. 

Akik csak a felszínt látták Tóth Olivér életéből, valószínűleg nem értették, miért is van neki pontosan szüksége a kábítószerekre. Látszólag mindene megvolt, amit csak kívánhatott, hiszen jól keresett, és a színészetről szövögetett álmai is valóra váltak. Valójában azonban komoly lelki sérülésekkel kellett megküzdenie, de nem sikerült.

Drogfüggőségéről vallott Tóth Olivér Forrás: SorozatWiki
„Kétfejűnek" csúfolják ezt a 71 éves férfit, és ezt a pár hetes kislánythttp://www.life.hu/drlife/20171112--ketfejunek-csufoljak-ezt-a-71-eves-ferfit.htmlEgy 71 éves és egy hónapos kislány egy rejtélyes daganattól szenved. A férfinak a füle mögött található a hatalmas tumor, a csecsemőnek pedig az arcán. Két sors, azonos betegség, amely iszonyatos fájdalommal jár. Dr. LifeOrigoMakk egészséges, a 97 éve dohányzó asszonyhttp://www.life.hu/drlife/20180111-kozel-szaz-eve-dohanyzik-a-no-es-meg-mindig-makk-egeszseges.htmlBatuli Lamichhane orvosi csodának számít. 114 évesen is teljesen egészséges, pedig 97 éve dohányzik. Dr. LifeOrigoTorokfájásnak indult, végül intenzív osztály lett a végehttp://www.life.hu/drlife/20171215-fajt-a-torka-lelegeztetogepre-kerult-a-17-eves-focista.htmlA szülők tehetetlenül álltak a 17 éves fiuk ágyánál, aki néhány napja még élete meccsére készült. Egy egyszerű torokgyulladásnak indult minden, ám néhány óra leforgása alatt imádott fiukat már lélegeztetőgép tartotta életben az intenzív osztályon. Dr. Life--Súlyos műtét vár Stohl Andrásrahttp://www.life.hu/drlife/20180111-sulyos-mutet-var-stohl-andrasra-serv.htmlSérvvel műtik Stohl Andrást, emiatt néhány színházi előadást is elmarad. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - OrigoBélgázokat vizsgálja egy új kapszula, a szellentésre is megoldást jelenthethttp://www.life.hu/drlife/20180111-belgazokat-vizsgalja-egy-uj-kapszula-a-szellentesre-is-megoldast-jelenthet.htmlEgy új intelligens kapszulát fejlesztettek ki kutatók, amely diagnosztizálja a különböző bélbetegségeket, az eredményeket pedig azonnal elküldi a mobiltelefonunkra. Ezzel az eljárással véget érhet a fájdalmas végbéltükrözések kora. Dr. LifeOrigoRaynaud-szindrómában szenved Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/drlife/20180111-raynaud-szindromaban-szenved-kulcsar-edina.htmlRaynaud-szindrómában szenved Kulcsár Edina, betegségéről most beszélt először. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.