Kárász Róbert tüdején foltot találtak: ezért szokott le a cigiről

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Kárász Róbert folt tüdő cigi dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárász Róbert 17 évig dohányzott, de egy sokkoló diagnózis miatt azonnal letette a cigit: foltot találtak a tüdején. 

17 éven át volt kemény dohányos Kárász Róbert, de egy hirtelen rosszullét komolyan elgondolkodtatta és megrémítette a műsorvezetőt. Erős fájdalmak gyötörték, ezért rögtön kórházba sietett. Természetesen a legrosszabbra gondolt: azt hitte, szívrohama van.

Kárász Róbert komolyan megijedt, amikor kiderült, folt van a tüdején Fotó: Polyák Attila/Origo

A röntgenen derült ki, hogy van egy dió nagyságú folt a mellhártyámon. Na, akkor estem igazán pánikba.

Borsnak

Kárász Róbert 1 éve nem dohányzik Forrás: Facebook/Kárász Róbert
Torokfájásnak indult, végül intenzív osztály lett a végehttp://www.life.hu/drlife/20171215-fajt-a-torka-lelegeztetogepre-kerult-a-17-eves-focista.htmlA szülők tehetetlenül álltak a 17 éves fiuk ágyánál, aki néhány napja még élete meccsére készült. Egy egyszerű torokgyulladásnak indult minden, ám néhány óra leforgása alatt imádott fiukat már lélegeztetőgép tartotta életben az intenzív osztályon. Dr. Life--Azt mondták, hogy el fog vetélni, de valóságos csoda történthttp://www.life.hu/drlife/20180111-20-hetben-korai-burokrepedese-volt-a-kismamanak-egeszseges-kisfiut-szult.htmlErika a terhessége 20. hetében járt, amikor korai burokrepedés következett be nála. Ilyen esetekben a következő 12 napban általában megindul a szülés, a magzat esélye a túlélésre szinte lehetetlen. De Erika nem adta fel, harcolt, ahogyan harcoltak érte az orvosok és a nővérek is. Csodával határos módon egészen a 27. hétig tudta vinni a terhességét. Ismerjétek meg az ő történetét. Dr. Life--Kvíz! Kitalálod, hogy milyen régi orvosi eszközök vannak a képen?http://www.life.hu/drlife/20180104-micsoda-regi-orvosi-eszkozoket-rejtenek-a-fotok.htmlHogy milyen kincsek porosodnak egy-egy padláson, arra hamar rájöhetünk, ha megnézzük az apróhirdetési oldalakat. A következő kvízben néhány régi orvosi eszközt kell felismerned, mindössze egyetlen részletből. Dr. LifeOrigoRohamosan romlik Eric Clapton hallása: "Meg fogok süketülni"http://www.life.hu/drlife/20180113-rohamosan-romlik-eric-clapton-hallasa-meg-fog-suketulni.htmlEric Clapton egy rádióinterjúban mondta el, hogy rohamosan romlik a hallása és folyamatos fülzúgása van. Dr. Life--Baleset érte Miklós Editet, elájult a célbanhttp://www.life.hu/drlife/20180113-baleset-erte-miklos-editet-elajult-a-celban.htmlKözvetlenül célba érkezése után hanyatt esett, beütötte a fejét és elájult Miklós Edit az alpesi sí világkupa idei első gyorsasági számában, az ausztriai Bad Kleinkirchheimben rendezett szombati szuper-óriásműlesikló futamon.Dr. Life--Pfeiffer-szindrómával született a kislány, Ryley Nazario: sokan aliennek hívjákhttp://www.life.hu/drlife/20180113-pfeiffer-szindromaval-szuletett-a-kislany-ryley-nazario.htmlA hároméves kislány egy ritka születési rendellenességgel jött a világra, ami miatt az arca teljesen eldeformálódott. Betegsége ellenére ő folyton mosolyog, sokan viszont együttérzés és támogatás helyett felháborító csúfnevet adtak neki: aliennek hívják. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.